موبایل

اوپو Find X8 Ultra با باتری فوق العاده بزرگ و طراحی نازک تر عرضه می شود

ژو ییبائو، مدیر محصول سری Find، اعلام کرد که Oppo در حال کار بر روی Find X8 Ultra است. به گفته مدیر اجرایی، گوشی جدید باریکتر از مدل قبلی خود خواهد بود اما با سلول جدیدی که ظرفیت 6000 میلی آمپر ساعتی خواهد داشت، پیشرفت بزرگی در بخش باتری به همراه خواهد داشت.

این مدیر فاش کرد که Find X8 Ultra دارای بدنه دارای گواهی IP68 در برابر نفوذ آب و گرد و غبار با پشتی شیشه ای است که احتمالاً روکش مات دارد. بدنه باریک‌تر از 9.5 میلی‌متر (ضخامت Find X7 Ultra) و همچنین دارای برآمدگی دوربین کوچک‌تری خواهد بود.

وقتی صحبت از باتری شد، این نباید تعجب آور باشد. OnePlus، یکی دیگر از برندهای گوشی‌های هوشمند BBK Electronics، قبلاً فاش کرده بود که چند پرچمدار بعدی آن باتری سبک‌تر با ظرفیت بیشتری نسبت به سلول‌های Li-Ion فعلی خواهند داشت. منطقی است که شرکت خواهر Oppo نیز از فناوری Glacier Battery استفاده کند.

Oppo Find X8 Ultra احتمالاً طراحی چهار دوربین با دو دوربین پریسکوپ در پشت را حفظ خواهد کرد، در حالی که پنل جلویی دارای OLED چهار خمیده با نرخ تجدید ۱۲۰ هرتز و وضوح QHD+ خواهد بود.

تحریریه تکنولوژی چیکاو

تحریریه چیکاو؛ نبض دنیای تکنولوژی در دستان شما؛ تحریریه رسانه خبری «چیکاو» متشکل از جمعی از متخصصان حوزه فناوری، روزنامه‌نگاران تکنولوژی و تحلیل‌گران گجت‌های هوشمند است. ماموریت ما در چیکاو، فراتر از بازنشر اخبار؛ ارائه تحلیل‌های عمیق، راهنمای خرید تخصصی و بررسی‌های بی‌طرفانه است. تیم تحریریه ما با پایبندی به اصول اخلاق حرفه‌ای و دقت در صحت‌سنجی (Fact-check)، می‌کوشد تا پیچیدگی‌های دنیای دیجیتال را به زبانی ساده و کاربردی برای مخاطبان فارسی‌زبان تبیین کند. از آخرین تحولات هوش مصنوعی تا نقد و بررسی جدیدترین گوشی‌های هوشمند، تحریریه چیکاو همراه هوشمند شما در عصر دیجیتال است.
نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا