موبایل

احتمالا گوشی تاشو وان پلاس Open 2 باتری بزرگی دارد

Digital Chat Station فاش کرد وان پلاس در حال کار بر روی یک تاشو جدید با بهبود گسترده باتری است. افشاگر در صفحه Weibo خود نشان داد که Open 2 ممکن است به آستانه 6000 میلی آمپر ساعت برسد. انتظار می رود این گوشی در سه ماهه اول سال 2025 با چیپست اسنپدراگون 8 نسل 4 عرضه شود.

سلول جدید ممکن است نتیجه فناوری Glacier Battery باشد که OnePlus اخیراً در چین با همکاری CATL معرفی کرد.

این یک محلول سیلیکون کربنی است که کارآمدتر، بادوام‌تر و بسیار پرانرژی‌تر است – انتظار می‌رود Ace 3 Pro اولین دستگاه با سلول جدید با ظرفیت 763 Wh/L باشد که 23 درصد بهتر از سلول های Li-Ion فعلی است.

OnePlus Open با باتری 4805 میلی آمپر ساعتی وارد بازار شد. با پیشرفت فناوری باتری، انتظار رقابت شدیدی بین Open 2 و سایر رقبا داریم، به خصوص که vivo X Fold3 Pro و Honor Magic V3 نیز به ترتیب دارای باتری های Si/Co با ظرفیت 5700 و 5150 میلی آمپر ساعت هستند.

تحریریه تکنولوژی چیکاو

تحریریه چیکاو؛ نبض دنیای تکنولوژی در دستان شما؛ تحریریه رسانه خبری «چیکاو» متشکل از جمعی از متخصصان حوزه فناوری، روزنامه‌نگاران تکنولوژی و تحلیل‌گران گجت‌های هوشمند است. ماموریت ما در چیکاو، فراتر از بازنشر اخبار؛ ارائه تحلیل‌های عمیق، راهنمای خرید تخصصی و بررسی‌های بی‌طرفانه است. تیم تحریریه ما با پایبندی به اصول اخلاق حرفه‌ای و دقت در صحت‌سنجی (Fact-check)، می‌کوشد تا پیچیدگی‌های دنیای دیجیتال را به زبانی ساده و کاربردی برای مخاطبان فارسی‌زبان تبیین کند. از آخرین تحولات هوش مصنوعی تا نقد و بررسی جدیدترین گوشی‌های هوشمند، تحریریه چیکاو همراه هوشمند شما در عصر دیجیتال است.
نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا