موبایل

اندونزی فروش و استفاده از سری آیفون 16 را ممنوع کرد

دولت اندونزی فروش و استفاده از دستگاه های سری آیفون 16 و اپل واچ سری 10 را عملاً در این کشور ممنوع کرده است. این ممنوعیت نتیجه مستقیم تعهدات سرمایه گذاری انجام نشده اپل در اندونزی است، زیرا کوپرتینو قبلاً متعهد شده بود که بیش از 1.71 تریلیون IDR (109 میلیون دلار) در تسهیلات تحقیق و توسعه محلی سرمایه گذاری کند.

طبق آخرین آمار، اپل تاکنون 1.48 تریلیون IDR (95 میلیون دلار) سرمایه گذاری کرده است که وزارت صنعت اندونزی را مجبور به جلوگیری از صدور گواهینامه بین المللی تجهیزات تلفن همراه (IMEI) برای دستگاه های آیفون 16 و اپل واچ سری 10 کرده است.

خبرگزاری دولتی آنتارا تصریح کرد که گردشگران و اعضای خدمه خطوط هوایی مجاز به آوردن و استفاده از دو دستگاه سری آیفون 16 در اندونزی هستند، اما نمی توانند آن دستگاه ها را به صورت محلی بفروشند زیرا این محدودیت ها را نقض می کند.

قانون اندونزی الزام می کند که شرکت های خارجی باید 40٪ محتوای محلی را برای فعالیت در کشور به عنوان بخشی از گواهینامه سطح مؤلفه داخلی (TKDN) ارائه دهند. شرکت ها می توانند این الزامات را با تولید محصولات به صورت محلی، توسعه نرم افزار به صورت محلی یا راه اندازی مراکز تحقیق و توسعه برآورده کنند.

تحریریه تکنولوژی چیکاو

تحریریه چیکاو؛ نبض دنیای تکنولوژی در دستان شما؛ تحریریه رسانه خبری «چیکاو» متشکل از جمعی از متخصصان حوزه فناوری، روزنامه‌نگاران تکنولوژی و تحلیل‌گران گجت‌های هوشمند است. ماموریت ما در چیکاو، فراتر از بازنشر اخبار؛ ارائه تحلیل‌های عمیق، راهنمای خرید تخصصی و بررسی‌های بی‌طرفانه است. تیم تحریریه ما با پایبندی به اصول اخلاق حرفه‌ای و دقت در صحت‌سنجی (Fact-check)، می‌کوشد تا پیچیدگی‌های دنیای دیجیتال را به زبانی ساده و کاربردی برای مخاطبان فارسی‌زبان تبیین کند. از آخرین تحولات هوش مصنوعی تا نقد و بررسی جدیدترین گوشی‌های هوشمند، تحریریه چیکاو همراه هوشمند شما در عصر دیجیتال است.
نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا