شیائومی برای رقابت با سامسونگ، لوازم خانگی خود را به صورت جهانی عرضه می‌کند 

سامسونگ یکی از بزرگترین تولیدکنندگان لوازم خانگی در جهان است. این شرکت با رقبایی مانند بوش، الکترولوکس، ال‌جی و ویرپول رقابت می‌کند. از امسال، ممکن است با رقابت شیائومی روبرو شود، شرکتی که دسترسی به لوازم خانگی خود را در سطح جهانی گسترش خواهد داد.

شیائومی لوازم خانگی خود را در سطح جهانی عرضه می‌کند

شیائومی در رویداد اخیر خود در MWC 2025 اعلام کرد که دسترسی به لوازم خانگی بزرگ خود، مانند کولر گازی، یخچال و ماشین لباسشویی (و خشک‌کن) را در اواخر سال جاری به بازارهای جهانی گسترش خواهد داد. این شرکت با سامسونگ، ال‌جی و سایر برندهای لوازم خانگی در سطح جهانی رقابت خواهد کرد.

اگرچه این شرکت مشخص نکرد که لوازم خانگی آن در کدام کشورها عرضه خواهد شد، اما احتمالاً در برخی از کشورهای اروپایی و آسیای جنوب شرقی عرضه خواهند شد.

شیائومی قبلاً دسترسی به گوشی‌های هوشمند، تبلت‌ها و تلویزیون‌های خود را به چندین کشور در سراسر جهان گسترش داده است و با گسترش دسترسی به لوازم خانگی بزرگ خود، واقعاً در حال تبدیل شدن به رقیبی برای سامسونگ در چندین بخش است.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.