تراشه دایمنسیتی ۲۰۰۰ مدیاتک ممکن است نام واقعی پرچمدار آینده مدیاتک نباشد

چند سال پیش، مدیاتک در بلاتکلیفی گیر کرده بود و در مقایسه با کوالکام و تراشه‌های آن، هیچ ارتباطی کمی با تولید کنندگان بزرگ و برندهای معتبر و معروف نداشت. تراشه‌های این شرکت را فقط در گوشی‌های هوشمند برندهای کوچک چینی می‌توانستید پیدا کنید. پس از تلاش‌های ناموفق برای ورود به بازار پرچم‌داران مانند تراشه‌های هلیو ایکس ۱۰ مدیاتک (Helio X10) یا هلیو ایکس ۳۰ مدیاتک (Helio X30) که این برند سعی کرد تا نام این تراشه‌های خود را با معماری‌های ده هسته‌ای بر سر زبان‌ها بیندازد، اما موفق نشد، این برند تصمیم گرفت در استراتژی‌های خود تجدید نظر کند. همراه چیکاو باشید.

در سال ۲۰۱۹، شاهد بازگشت این برند با تراشه هلیو جی ۹۰ (Helio G90) بودیم که پردازنده بسیار خوبی برای گوشی‌های هوشمند بخش میان‌رده بود. با این حال، بازسازی بزرگ در سال ۲۰۲۰ انجام شد، زمانی که این برند تراشه‌های سری دایمنسیتی ۵جی (Dimensity 5G) را معرفی کرد. این خط تولید که هم تراشه‌های قدرتمندی بودند، هم از شبکه ارتباطات ۵جی پشتیبانی می‌کردند و هم علاوه بر این که برای گجت‌های میان‌رده تولید می‌شدند، از قیمت بسیار مناسبی نسبت به تراشه‌های رقیب برخوردار بودند، باعث شد تا در میان شرکت‌های سازنده گوشی همراه جای خود را باز کند.

حال، این برند مشغول آماده سازی زمینه‌های کاری است تا برای سال آینده، این برند بتواند با قدرت تمام به سوی بخش تراشه‌های پرچمداران گام بردارد و همان طور که تاکنون در بخش میان‌رده‌ها موفقیت های خوبی را نصیب خود کرده، در بخش پرچمداران و تراشه‌های رده بالا نیز با تراشه دایمنسیتی ۲۰۰۰سهم مناسبی را به خود اختصاص دهد. با این حال، یک منبع آگاه می‌گوید که این نام واقعی این تراشه پرچمدار آینده مدیاتک نیست.

  • دایمنسیتی ۲۰۰۰ نام واقعی پرچمدار آینده مدیاتک نیست

مدیاتک با مجموعه تراشه‌های دایمنسیتی خود به محبوبیت زیادی دست یافت. از این گذشته، در حالی که کوالکام تراشه‌های ۵جی خود را به عنوان تراشه‌های بالارده برای بخش «پریمیوم» می‌فروخت، مدیاتک موفق شد تراشه‌های ۵جی میان رده و حتی پایین رده را برای دستگاه‌های ارزان قیمت به ارمغان بیاورد. امسال این برند بازی خود را با پردازنده دایمنسیتی ۱۲۰۰ (Dimensity 1200)  و دایمنسیتی ۱۱۰۰ ارتقا داد.

پردازنده مدیاتک - چیکاو

این تراشه‌ها بر اساس معماری ۶ نانومتری ساخته شده‌اند که یک قدم از کوالکام، سامسونگ و اپل فاصله دارد. با این وجود، این تراشه برندهای بسیاری را که از آن در گوشی‌های هوشمند میان‌رده پرچم‌دار و پریمیوم خود استفاده می‌کردند، تسخیر کرده است. در همین حال، تراشه‌های میان رده و پایین رده ۵جی رشد خود را در دسترس بودن حفظ کردند. امروزه مدیاتک بزرگترین سازنده تراشه است که بیشترین سهم را در بازار دارد. اکنون این تولید کننده نیمه هادی تایوانی با اطمینان کامل، آماده رقابت در بخش  پردازنده‌های پرچمدار است.

نسل بعدی تراشه معماری ۴ نانومتری را هدف قرار می‌دهد و هسته‌های ARM Cortex-X2، هسته‌های A710 و هسته‌های A510 را به همراه خواهد داشت. این پیکربندی شبیه به پیشنهادات سامسونگ و کوالکام است. تفاوت عمده در اینجا است که مدیاتک به فرآیند تولید ۴ نانومتری TSMC متکی است.

  • تراشه دایمنسیتی ۹۰۰۰ مدیاتک پرچمدار جدید مدیاتک است

امروز، افشاگر معتبر، Ice Universe از طریق پست توییتر فاش کرد که تراشه نسل بعدی مدیاتک به جای دایمنسیتی ۲۰۰۰ با نام دایمنسیتی ۹۰۰۰  (Dimensity 9000) شناخته خواهد شد. جالب اینجاست که این در همان زمانی است که تراشه نسل بعدی کوالکام نیز نام متفاوتی را به همراه خواهد داشت، یعنی به جای اسنپدراگون ۸۹۸، ممکن است با نام اسنپدراگون ۸ نسل ۱ عرضه شود (آره، این نام بد است).

شرکت کوالکام - چیکاو

با توجه به سابقه خوب Ice Universe، دلایل محکمی برای باور به ادعاهای او وجود دارد. علاوه بر این، این موضوع منطقی به نظر می‌رسد، به خصوص زمانی که دایمنسیتی ۱۲۰۰ تراشه‌ای نیست که بتواند با تراشه اسنپدراگون ۸۸۸ کوالکام  یا اگزینوس ۲۱۰۰ سامسونگ رقابت کند. مدیاتک قصد دارد تا مطمئن شود که تراشه آینده‌اش یک ارتقاء عظیم نسبت به دایمنسیتی ۱۲۰۰ خواهد بود.

استفاده از نام دیگری برای این تراشه پرچمدار، همچنین به مدیاتک اجازه می‌دهد تا نام‌گذاری دایمنسیتی ۲۰۰۰ را برای چیزی فراتر از تراشه دایمنسیتی ۱۲۰۰ حفظ کند. گذر زمان این موضوع را بهتر نشان خواهد داد.

در حالی که هر سه تراشه پرچمدار ۲۰۲۲ از معماری مشابهی استفاده خواهند کرد اما ممکن است در پیکربندی GPU دارای تفاوت‌هایی باشند. سامسونگ از پردازنده گرافیکی موبایل AMD استفاده خواهد کرد و کوالکام از آدرنو ۷۳۰ بهره می‌برد. شایعه شده است که مدیاتک نیز Mali G710 MC10 را به خدمت خواهد گرفت.

پردازنده شرکت کوالکام - چیکاو

آن طور که شایعات در مورد عملکرد این پردازنده گرافیکی پیش بینی می‌کنند، اعتقاد بر این است که این تراشه گرافیکی در برابر رقبای خود شکست خواهد خورد. با این حال، تنها زمانی می‌تواند به طور دقیق مشخص شود که بر روی گوشی‌های هوشمند نصب شده و عملکرد واقعی آن در آن زمان اندازه‌گیری شود. آن وقت است که مشخص خواهد شد که آیا تفاوتی بین سه تراشه پرچمدار وجود دارد یا خیر. به هر حال آنچه تاکنون به دست آمده است نشان می‌دهد که بسیاری از برندها برای گوشی‌های سال آینده میلادی خود از تراشه‌های دایمنسیتی ۹۰۰۰ مدیاتک استفاده خواهند کرد و حضور این شرکت را در بازار گوشی‌های هوشمند بیش از پیش گسترش خواهد یافت.

منبع Gizchina
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.