موبایل

ریلمی P3 و P3 Ultra به صورت جهانی معرفی شدند

گوشی‌های ریلمی P3 و P3 Ultra که پیش از این به طور انحصاری در هند عرضه شده بودند، اکنون با تمرکز مجدد برند بر فضای تجارت الکترونیک در بازارهای بین‌المللی، به صورت جهانی معرفی شدند.

Realme P3 در رنگ‌های خاکستری شهاب سنگی (Comet Grey) و سبز نور ستاره (Starlight Green) عرضه می‌شود. مدل 8 گیگابایت رم / 256 گیگابایت حافظه داخلی آن با قیمت اولیه 229 دلار، در حالی که نسخه‌های 12 گیگابایت رم / 256 گیگابایت و 12 گیگابایت رم / 512 گیگابایت به ترتیب 249 و 279 دلار قیمت‌گذاری شده‌اند.

از سوی دیگر، Realme P3 Ultra در رنگ‌های آبی نپتون (Neptune Blue) و سفید مهتابی درخشان (Glowing Lunar White) عرضه می‌شود که رنگ دوم دارای کاور پشتی با قابلیت درخشش در تاریکی است. مدل 12 گیگابایت رم / 256 گیگابایت P3 Ultra با قیمت اولیه 339 دلار و نسخه 12 گیگابایت رم / 512 گیگابایت با 30 دلار افزایش قیمت (369 دلار) عرضه شده است.

Realme P3 از تراشه Snapdragon 6 Gen 4 قدرت می‌گیرد، در حالی که P3 Ultra به تراشه Dimensity 8350 Ultra مجهز شده است.

تحریریه تکنولوژی چیکاو

تحریریه چیکاو؛ نبض دنیای تکنولوژی در دستان شما؛ تحریریه رسانه خبری «چیکاو» متشکل از جمعی از متخصصان حوزه فناوری، روزنامه‌نگاران تکنولوژی و تحلیل‌گران گجت‌های هوشمند است. ماموریت ما در چیکاو، فراتر از بازنشر اخبار؛ ارائه تحلیل‌های عمیق، راهنمای خرید تخصصی و بررسی‌های بی‌طرفانه است. تیم تحریریه ما با پایبندی به اصول اخلاق حرفه‌ای و دقت در صحت‌سنجی (Fact-check)، می‌کوشد تا پیچیدگی‌های دنیای دیجیتال را به زبانی ساده و کاربردی برای مخاطبان فارسی‌زبان تبیین کند. از آخرین تحولات هوش مصنوعی تا نقد و بررسی جدیدترین گوشی‌های هوشمند، تحریریه چیکاو همراه هوشمند شما در عصر دیجیتال است.
نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا