موبایل

آیفون تاشوی فلیپ در دست بررسی اپل؛ احتمال توسعه «iPhone Flip» قوت گرفت

 طبق گزارش‌ها شرکت Apple قصد دارد امسال با معرفی نخستین گوشی تاشوی خود با نام موقت iPhone Fold وارد بازار موبایل‌های تاشو شود.

انتظار می‌رود این محصول در رویداد سپتامبر معرفی شود. در کنار این مدل کتابی، گزارش‌های پیشین از برنامه‌های اپل برای عرضه یک گوشی تاشوی صدفی (Flip) مشابه محصولات رقبایی مثل Samsung با مدل Samsung Galaxy Z Flip 7 و همچنین Motorola با مدل Motorola Razr 60 در آینده خبر می‌دادند؛ هرچند عرضه آن تا حد زیادی به بازخورد بازار نسبت به نخستین گوشی تاشوی اپل وابسته خواهد بود.

بر اساس گزارش تازه‌ای از Bloomberg، اپل به‌صورت داخلی نمونه‌هایی از یک آیفون تاشوی صدفی موسوم به iPhone Flip را وارد مرحله تست کرده است.


اپل در حال تست آیفون تاشوی صدفی است

طبق این گزارش، اپل از مرحله گفت‌وگوهای مفهومی عبور کرده و نمونه‌های اولیه آیفون تاشوی صدفی را به‌طور داخلی آزمایش کرده است؛ هرچند هنوز تصمیمی برای ورود به تولید انبوه نگرفته. منابع زنجیره تأمین می‌گویند این آزمایش‌ها نشان‌دهنده رویکرد محتاطانه اپل در انتخاب طراحی نهایی برای نسل تاشوهاست.

پیش‌تر نیز تحلیلگران معتبر صنعت اشاره کرده بودند که اپل در حال بررسی فرم‌فکتور مربعی و طراحی Flip است؛ موضوعی که از آزمایش مسیرهای مختلف طراحی فراتر از یک مدل واحد حکایت دارد. اگرچه جزئیات فنی این تست‌ها منتشر نشده، وجود نمونه‌های اولیه نشان می‌دهد اپل پیش از نهایی کردن استراتژی بلندمدت خود برای گوشی‌های تاشو، در حال ارزیابی چند سناریو مختلف است.


زمان احتمالی عرضه و استراتژی چندطراحی اپل

گمانه‌زنی‌های صنعتی حاکی از آن است که زودترین زمان احتمالی برای عرضه آیفون Flip می‌تواند حوالی سال ۲۰۲۷ باشد؛ هرچند با توجه به آمادگی فناوری و میزان استقبال کاربران از نخستین آیفون تاشو، احتمال تأخیر در این برنامه هم وجود دارد. گفته می‌شود اپل واکنش بازار به مدل کتابی امسال را به‌دقت رصد می‌کند و سپس درباره ورود به فرم‌فکتور صدفی تصمیم نهایی می‌گیرد.

در این میان، مدل کتابی آیفون تاشو قرار است روی بهره‌وری و نمایشگر داخلی بزرگ تمرکز کند و تجربه‌ای نزدیک به تبلت در حالت بازشده ارائه دهد.

در مقابل، نسخه صدفی (Flip) بیشتر برای کاربرانی جذاب خواهد بود که قابلیت حمل بالا و ابعاد جمع‌وجور را در اولویت می‌دانند؛ مشابه گوشی‌های Flip موجود در بازار. افزایش رقابت در دسته گوشی‌های تاشو نشان می‌دهد اپل به‌جای محدود شدن به یک طراحی، به‌دنبال پوشش سلایق مختلف کاربران است.

تحریریه تکنولوژی چیکاو

تحریریه چیکاو؛ نبض دنیای تکنولوژی در دستان شما؛ تحریریه رسانه خبری «چیکاو» متشکل از جمعی از متخصصان حوزه فناوری، روزنامه‌نگاران تکنولوژی و تحلیل‌گران گجت‌های هوشمند است. ماموریت ما در چیکاو، فراتر از بازنشر اخبار؛ ارائه تحلیل‌های عمیق، راهنمای خرید تخصصی و بررسی‌های بی‌طرفانه است. تیم تحریریه ما با پایبندی به اصول اخلاق حرفه‌ای و دقت در صحت‌سنجی (Fact-check)، می‌کوشد تا پیچیدگی‌های دنیای دیجیتال را به زبانی ساده و کاربردی برای مخاطبان فارسی‌زبان تبیین کند. از آخرین تحولات هوش مصنوعی تا نقد و بررسی جدیدترین گوشی‌های هوشمند، تحریریه چیکاو همراه هوشمند شما در عصر دیجیتال است.
نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا