تبلیغات
موبایل

به‌روزرسانی امنیتی ژانویه 2025 برای گلکسی زد فلیپ 3 منتشر شد

سامسونگ در حال انتشار یک به‌روزرسانی نرم‌افزاری جدید برای گوشی تاشوی خود، گلکسی زد فلیپ ۳، است. این به‌روزرسانی، بسته‌ی امنیتی ژانویه ۲۰۲۵ را به همراه دارد. به‌روزرسانی امنیتی این ماه، مشکلات زیادی را برطرف می‌کند و دستگاه را امن‌تر از قبل می‌کند.

این غول فناوری کره‌ای، این به‌روزرسانی را برای نسخه‌ی بین‌المللی گلکسی زد فلیپ ۳ و همچنین نسخه‌های قفل‌شده توسط اپراتور و نسخه‌های آنلاک (بدون محدودیت اپراتور) این گوشی برای ایالات متحده، با شماره مدل‌های SM-F711B، SM-F711U و SM-F711U1 به ترتیب، منتشر کرده است.

این به‌روزرسانی جدید، نسخه‌های فرمور آن‌ها را به F711BXXSBIXLA، F711USQSAJXLA و F711U1UESAJXLA تغییر می‌دهد.

اگر شما صاحب هر یک از نسخه‌های ذکر شده‌ی گلکسی زد فلیپ ۳ هستید، سامسونگ اعلانی در مورد آخرین به‌روزرسانی روی گوشی شما ارسال خواهد کرد. می‌توانید روی آن کلیک کرده و روی «بارگیری و نصب» ضربه بزنید تا آن را دریافت کنید. در غیر این صورت، به «تنظیمات» » «به‌روزرسانی نرم‌افزار» » «بارگیری و نصب» بروید.

تحریریه تکنولوژی چیکاو

تحریریه چیکاو؛ نبض دنیای تکنولوژی در دستان شما؛ تحریریه رسانه خبری «چیکاو» متشکل از جمعی از متخصصان حوزه فناوری، روزنامه‌نگاران تکنولوژی و تحلیل‌گران گجت‌های هوشمند است. ماموریت ما در چیکاو، فراتر از بازنشر اخبار؛ ارائه تحلیل‌های عمیق، راهنمای خرید تخصصی و بررسی‌های بی‌طرفانه است. تیم تحریریه ما با پایبندی به اصول اخلاق حرفه‌ای و دقت در صحت‌سنجی (Fact-check)، می‌کوشد تا پیچیدگی‌های دنیای دیجیتال را به زبانی ساده و کاربردی برای مخاطبان فارسی‌زبان تبیین کند. از آخرین تحولات هوش مصنوعی تا نقد و بررسی جدیدترین گوشی‌های هوشمند، تحریریه چیکاو همراه هوشمند شما در عصر دیجیتال است.
نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا