موبایل

فقط مدل‌های پرو و پرو مکس آیفون 17 مجهز به سیستم خنک‌کننده محفظه بخار خواهند بود

در ماه ژانویه گزارش‌هایی منتشر شد که نشان می‌داد اپل قصد دارد در تمام مدل‌های سری iPhone 17 به جای هیت‌سینک از محفظه بخار (Vapor Chamber) برای سیستم خنک‌کننده استفاده کند. این فناوری سال‌هاست که توسط تولیدکنندگان گوشی‌های اندرویدی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

اما اکنون یک شایعه جدید از چین ادعا می‌کند که در نهایت، فقط iPhone 17 Pro و iPhone 17 Pro Max از این فناوری بهره خواهند برد. محفظه بخار باعث انتشار حرارت بهتر پردازنده می‌شود و از افت عملکرد ناشی از داغ شدن تراشه جلوگیری می‌کند.

همچنین، طبق این گزارش، تراشه A19 Pro که در مدل‌های Pro این سری استفاده خواهد شد، از سیستم مدیریت حرارتی بهتری برخوردار است. ترکیب این پردازنده با محفظه بخار موجب پایداری عملکرد در درازمدت شده و عملاً نیازی به کاهش سرعت پردازنده (Throttling) نخواهد بود.

تحریریه تکنولوژی چیکاو

تحریریه چیکاو؛ نبض دنیای تکنولوژی در دستان شما؛ تحریریه رسانه خبری «چیکاو» متشکل از جمعی از متخصصان حوزه فناوری، روزنامه‌نگاران تکنولوژی و تحلیل‌گران گجت‌های هوشمند است. ماموریت ما در چیکاو، فراتر از بازنشر اخبار؛ ارائه تحلیل‌های عمیق، راهنمای خرید تخصصی و بررسی‌های بی‌طرفانه است. تیم تحریریه ما با پایبندی به اصول اخلاق حرفه‌ای و دقت در صحت‌سنجی (Fact-check)، می‌کوشد تا پیچیدگی‌های دنیای دیجیتال را به زبانی ساده و کاربردی برای مخاطبان فارسی‌زبان تبیین کند. از آخرین تحولات هوش مصنوعی تا نقد و بررسی جدیدترین گوشی‌های هوشمند، تحریریه چیکاو همراه هوشمند شما در عصر دیجیتال است.
نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا