تبلیغات
موبایل

هواوی از nova Y74 رونمایی کرد؛ باتری غول‌پیکر و شارژدهی 25 ساعته در یک گوشی اقتصادی

هواوی به‌صورت بی‌سروصدا از گوشی جدید nova Y74 در بازارهای جهانی رونمایی کرد. این دستگاه که جانشین مدل nova Y73 محسوب می‌شود، با تمرکز بر شارژدهی طولانی‌مدت و امکانات کاربردی وارد بازار شده و به نظر می‌رسد نسخه جهانی گوشی Enjoy 90 Plus باشد که چند ماه قبل در چین معرفی شده بود.

هواوی nova Y74 به یک نمایشگر ۶.۶۷ اینچی LCD مجهز شده که از نرخ نوسازی ۹۰ هرتز، وضوح +HD و حداکثر روشنایی ۸۵۰ نیت پشتیبانی می‌کند. این مشخصات باعث می‌شود کاربران تجربه‌ای روان‌تر هنگام مرور محتوا و استفاده روزمره از دستگاه داشته باشند.

بزرگ‌ترین نقطه قوت این گوشی باتری ۶۶۲۰ میلی‌آمپرساعتی آن است. هواوی اعلام کرده این باتری می‌تواند تا ۲۵ ساعت پخش آنلاین ویدئو را با یک بار شارژ فراهم کند. همچنین فناوری شارژ سریع ۴۰ واتی نیز برای این دستگاه در نظر گرفته شده است.

هواوی از nova Y74 رونمایی کرد؛ باتری غول‌پیکر و شارژدهی 25 ساعته در یک گوشی اقتصادی - چیکاو

در بخش دوربین، nova Y74 از یک سنسور اصلی ۵۰ مگاپیکسلی در قاب پشتی بهره می‌برد و برای ثبت تصاویر سلفی و تماس‌های ویدیویی نیز یک دوربین ۸ مگاپیکسلی در پنل جلویی قرار گرفته است. هواوی هنوز نام تراشه این گوشی را اعلام نکرده، اما گزارش‌ها نشان می‌دهد احتمالاً از یکی از پردازنده‌های سری Kirin 800 استفاده می‌کند.

این گوشی با رابط کاربری EMUI 12 عرضه می‌شود و از قابلیت X Button برای دسترسی سریع به برنامه‌ها و میانبرهای مختلف بهره می‌برد. همچنین امکاناتی مانند NFC، بلوتوث ۵.۱، درگاه USB-C، پشتیبانی از دو سیم‌کارت 4G و حسگر اثر انگشت جانبی در آن دیده می‌شود.

هواوی nova Y74 در دو رنگ مشکی و آبی معرفی شده است، اما هنوز اطلاعاتی درباره قیمت و زمان عرضه رسمی آن منتشر نشده است.

هواوی در nova Y74 بیش از هر چیز روی شارژدهی تمرکز کرده است؛ موضوعی که برای بسیاری از کاربران ایرانی اهمیت بالایی دارد. باتری ۶۶۲۰ میلی‌آمپرساعتی در کنار شارژ سریع ۴۰ واتی می‌تواند این گوشی را به گزینه‌ای جذاب برای دانشجویان، کاربران پرمصرف و افرادی که ساعات زیادی خارج از خانه هستند تبدیل کند.

با این حال، استفاده از نمایشگر HD+ و احتمال به‌کارگیری یک تراشه میان‌رده نشان می‌دهد هواوی برای حفظ قیمت اقتصادی، برخی مصالحه‌ها را در بخش سخت‌افزار انجام داده است. اگر این دستگاه با قیمت رقابتی وارد بازار شود، می‌تواند رقیب جدی محصولات اقتصادی شیائومی و سامسونگ باشد.

زهرا رضوی

من زهرا رضوی هستم، فارغ‌التحصیل مهندسی شهرسازی. اما عشق به کتاب، فیلم، سریال و تکنولوژی، مسیر حرفه‌ای مرا به‌طور کامل به سمت نویسندگی در این حوزه تغییر داده است. امروز به‌عنوان نویسنده‌ای تخصصی در زمینه فناوری، سینما و ادبیات فعالیت می‌کنم.
نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا