موبایل

آنر Power 2 با طراحی شبیه iPhone 17 Pro؛ تقلیدی بحث‌برانگیز از اپل

شرکت آنر امروز در چین از نخستین گوشی‌های سری Honor Win رونمایی می‌کند. مدل‌های Win و Win RT گوشی‌های متمرکز بر عملکرد هستند که به تراشه Snapdragon 8 Elite و باتری عظیم ۱۰ هزار میلی‌آمپرساعتی مجهز شده‌اند.

در ادامه این برنامه‌ها، انتظار می‌رود آنر در ماه ژانویه از یک گوشی میان‌رده قدرتمند با نام Honor Power 2 رونمایی کند. گفته می‌شود این دستگاه به تراشه MediaTek Dimensity 8500 و باتری بسیار بزرگ ۱۰٬۰۸۰ میلی‌آمپرساعتی مجهز خواهد بود.

طراحی جنجالی با الهام مستقیم از iPhone 17 Pro

با وجود مشخصات سخت‌افزاری قابل توجه، مهم‌ترین نکته درباره Honor Power 2 به طراحی ظاهری آن مربوط می‌شود. یکی از افشاگران ویبو با نام کاربری Panda is Bald تصویری از طراحی این گوشی منتشر کرده که شباهت آن به iPhone 17 Pro را به‌وضوح نشان می‌دهد.

در این طراحی، ماژول دوربین سه‌گانه با چیدمانی کاملاً مشابه گوشی‌های اپل دیده می‌شود و حتی محل قرارگیری فلش LED نیز در سمت چپ، دقیقاً به سبک آیفون است. رنگ شاخص Power 2 نیز ظاهراً نارنجی انتخاب شده؛ رنگی که گفته می‌شود در مدل‌های پرو آیفون‌های جدید نیز حضور خواهد داشت. علاوه بر این، احتمال عرضه گوشی در رنگ‌های مشکی و سفید نیز وجود دارد.

تقلیدی آشنا، اما نه‌چندان خلاقانه

چه بخواهیم چه نخواهیم، شرکت‌های چینی بزرگ و کوچک سال‌هاست که سعی می‌کنند حال‌وهوای طراحی محصولات اپل را به گوشی‌های خود بیاورند. نمونه اخیر این رویکرد، Xiaomi 17 بوده است. بنابراین شباهت Honor Power 2 به آیفون چندان هم غیرمنتظره نیست، هرچند از نظر بسیاری، این طراحی چندان الهام‌بخش به نظر نمی‌رسد.

مشخصات فنی احتمالی Honor Power 2

بر اساس اطلاعات منتشرشده، Honor Power 2 به یک نمایشگر ۶.۷۹ اینچی OLED با وضوح 1.5K مجهز خواهد شد. دوربین سلفی گوشی ۱۶ مگاپیکسلی است و در پنل پشتی، یک دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی هدایت مجموعه دوربین‌ها را بر عهده دارد.

این گوشی احتمالاً با ۱۲ گیگابایت رم و سیستم‌عامل Magic OS 10 مبتنی بر اندروید ۱۶ عرضه می‌شود. همچنین شایعات حاکی از آن است که تراشه Dimensity 8500 در گوشی‌های دیگری مانند Redmi Turbo 5، Poco X8 Pro و Realme Neo 8 SE نیز به کار گرفته خواهد شد.

طبق گزارش‌ها، Redmi Turbo 5 نخستین گوشی مجهز به این تراشه خواهد بود، اما به‌صورت انحصاری در بازار چین عرضه می‌شود. در مقابل، Poco X8 Pro نسخه جهانی این محصول خواهد بود و در بازارهای بین‌المللی عرضه خواهد شد.

تحریریه تکنولوژی چیکاو

تحریریه چیکاو؛ نبض دنیای تکنولوژی در دستان شما؛ تحریریه رسانه خبری «چیکاو» متشکل از جمعی از متخصصان حوزه فناوری، روزنامه‌نگاران تکنولوژی و تحلیل‌گران گجت‌های هوشمند است. ماموریت ما در چیکاو، فراتر از بازنشر اخبار؛ ارائه تحلیل‌های عمیق، راهنمای خرید تخصصی و بررسی‌های بی‌طرفانه است. تیم تحریریه ما با پایبندی به اصول اخلاق حرفه‌ای و دقت در صحت‌سنجی (Fact-check)، می‌کوشد تا پیچیدگی‌های دنیای دیجیتال را به زبانی ساده و کاربردی برای مخاطبان فارسی‌زبان تبیین کند. از آخرین تحولات هوش مصنوعی تا نقد و بررسی جدیدترین گوشی‌های هوشمند، تحریریه چیکاو همراه هوشمند شما در عصر دیجیتال است.
نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا