گلکسی زد فلیپ 7 با باتری بزرگتر و پردازنده کم‌مصرف عرضه خواهد شد

طبق شایعات اخیر، گلکسی زد فلیپ 7 آینده سامسونگ نسبت به مدل قبلی خود، گلکسی زد فلیپ 6، از باتری بزرگتری برخوردار خواهد بود. این گوشی تاشو جدید گزارش شده است که دارای ظرفیت باتری ترکیبی 4,174 میلی‌آمپر ساعت (ظرفیت معمولی 4,300 میلی‌آمپر ساعت) است که بهبود قابل توجهی نسبت به ظرفیت 3,887 میلی‌آمپر ساعتی زد فلیپ 6 محسوب می‌شود.

انتظار می‌رود این ارتقاء، همراه با یک تراشه کارآمدتر، عمر باتری زد فلیپ 7 را به طور قابل توجهی بهبود بخشد.

جزئیات مربوط به باتری

همانند سال گذشته، گلکسی زد فلیپ 7 دارای دو باتری خواهد بود: یک باتری بزرگتر با ظرفیت 2,985 میلی‌آمپر ساعت و یک باتری کوچکتر با ظرفیت 1,189 میلی‌آمپر ساعت. در مجموع، این باتری‌ها ظرفیت معمولی 4,300 میلی‌آمپر ساعت را ارائه می‌دهند که افزایش قابل توجهی نسبت به ظرفیت معمولی 4,000 میلی‌آمپر ساعتی زد فلیپ 6 است.

انتظار می‌رود این افزایش اندازه باتری، یکی از نقاط ضعف اصلی گوشی‌های تاشو را برطرف کند – عمر باتری.

برای مقایسه، گلکسی اس 25 دارای ظرفیت باتری معمولی 4000 میلی‌آمپر ساعت است. در حالی که عمر باتری تا حد زیادی به مصرف برق (در نتیجه تراشه و بهینه‌سازی کلی انرژی) بستگی دارد، دیدن یک گوشی تاشو با لولا که باتری بزرگتری نسبت به یکی از جدیدترین پرچمداران میله‌ای این برند دارد، همچنان چشمگیر است.

با این حال، منبع هیچ اشاره‌ای به فناوری باتری زیربنایی نکرده است، بنابراین در حال حاضر مشخص نیست که آیا گوشی از باتری Si/C با چگالی بالا استفاده می‌کند یا خیر.

در مورد تراشه، شایعه شده است که زد فلیپ 7 توسط اسنپدراگون 8 Elite کوالکام، همان تراشه‌ای که سری اس 25 را تامین می‌کند، قدرت می‌گیرد.

و در مورد بهره‌وری انرژی، سری اس 25 عمر باتری بسیار طولانی‌تری نسبت به مدل‌های قبلی خود ارائه می‌دهد، حتی اگر از همان ظرفیت دقیق استفاده کنند. گوشی تاشو آینده نیز با One UI 7 (نه 7.1، زیرا گزارش شده است که لغو شده است) عرضه خواهد شد، بنابراین باید از بهینه‌سازی‌های عملکرد نیز بهره‌مند شود.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.