ناسا و ISRO برای نظارت بر اکوسیستمهای زمین و تغییرات سطحی به یکدیگر پیوستند
ناسا و ISRO برای یک ماموریت جاه طلبانه گرد هم آمده اند تا نحوه مشاهده اکوسیستم ها و مناظر زمین را تغییر دهند. ماموریت NISAR که مخفف عبارت NASA-ISRO Synthetic Aperture Radar است، داده های مهمی در مورد چیزهایی مانند زیست توده، تغییرات سطح دریا، بلایای طبیعی و سطح آب زیرزمینی ارائه می دهد.
این ماهواره با استفاده از فناوری رادار برای اندازه گیری تغییرات در سطح زمین هر 12 روز یک بار به دور سیاره ما خواهد چرخید. این ماموریت حداقل به مدت سه سال ادامه خواهد داشت و هر دو آژانس تخصص خود را به روی میز خواهند آورد.
ناسا و ISRO چگونه با هم کار می کنند؟
این ماموریت نشان دهنده یک همکاری بزرگ بین ناسا و سازمان تحقیقات فضایی هند است. هر دو آژانس با هم برای نظارت بر تغییرات سطح زمین با استفاده از تصویربرداری رادار کار می کنند. ناسا از رادار باند L استفاده می کند که می تواند از طریق سایبان درختان متراکم و یخ نفوذ کند. از سوی دیگر، ISRO فضاپیما، رادار باند S و وسیله پرتاب را فراهم می کند.
پروژه NISAR پس از آن آغاز شد که گزارشی در سال 2007 نیاز به داده های دقیق تر در زمین و کرایوسفر زمین را شناسایی کرد. در پاسخ، چارلز بولدن، مدیر ناسا و کی راداکریشنان، رئیس ISRO، رسما این تلاش مشترک را آغاز کردند.
چه چیزی NISAR را متفاوت می کند؟
NISAR به دلیل توانایی آن در تشخیص تغییرات بسیار کوچک روی زمین، تا سطح سانتی متر، متمایز است. این دستگاه از فناوری راداری استفاده می کند که در هر شرایط آب و هوایی، روز یا شب کار می کند و آن را فوق العاده قابل اعتماد می کند.
این به دانشمندان کمک می کند همه چیز را از حرکت یخچال ها گرفته تا زلزله و فوران های آتشفشانی ردیابی کنند. علاوه بر این، داده ها به صورت عمومی در دسترس خواهند بود و به محققان در سراسر جهان اجازه می دهد تا از این گنجینه اطلاعات بهره ببرند.
چرا این ماموریت اهمیت دارد؟
ماموریت NISAR قرار است در سال 2024 راه اندازی شود و انتظار می رود که تأثیر زیادی بگذارد. نه تنها به دانشمندان در نظارت بر تغییرات محیطی کمک می کند، بلکه داده های بلادرنگ را نیز برای کمک به پیش بینی و مدیریت بلایای طبیعی ارائه می دهد.
این ماموریتی است که به منظور درک عمیقتری از چگونگی تغییر سطح زمین و معنای آن برای آینده ما طراحی شده است.