مزایای بیزینس کوچینگ چیست؟

احتمالا شما هم تا به حال نام بیزینس کوچ را شنیده‌اید. بیزینس کوچ‌ها همانطور که از نامشان مشخص است، مربیان کسب‌وکار هستند که با ارائه راهنمایی‌ها، راهکارها و مشاوره‌هایی مفید به افراد و تیم‌های کسب‌وکار کمک می‌کنند که رشد کنند و به اهداف حرفه‌ای خود برسند.

سلب‌ مسئولیت: بخش تحریریه‌ی چیکاو در تهیه‌ این محتوای تبلیغاتی نقش نداشته و هیچگونه مسئولیتی در قبال صحت آن ندارد.

به طور مختصر بیزینس کوچینگ (Business coaching) به فرایندی اطلاق می شود که در آن یک بیزینس کوچ یا مربی حرفه ای کسب و کار، سازمان ها و شرکت ها را در راستای دستیابی به اهداف کاری خود راهنمایی می نماید. ممکن است یک مربی کسب و کار به مراجع در خصوص ایجاد مهارت های رهبری، شکل گیری استراتژی های تجاری و بهبود طرز تفکر کمک شایانی کند.

چرا باید در کسب و کار از بیزینس کوچ کمک بگیریم؟

همانطور که گفته شد مربی کسب‌وکار یک مربی حرفه‌ای است که از صاحبان مشاغل حمایت می‌کند، آموزش‌هایی ارائه می‌دهد و در آن‌ها انگیزه ایجاد می‌کند. همچنین یک مربی کسب و کار با صاحبان مشاغل کار می‌کند تا راهنمایی، پشتیبانی، تشویق و پاسخگویی ارائه دهد.

بیزینس کوچ

برای آشنایی بیشتر با مربی‌گری کسب‌وکار باید بدانیم مزایای بیزینس کوچینگ چیست. استفاده از کوچینگ کسب‌وکار مزیت‌های زیادی برای شرکت یا سازمان شما ارائه می‌کند. به‌طوری که یک مربی کسب‌وکار با دادن اطلاعات مهم و آموزش مهارت‌های مورد نیاز مسیر موفقیت و اهداف بیزینس را هموار می‌سازد. همچنین مربی کسب‌وکار با ارائه روش‌ها و راه‌کارهای تاثیرگذار، روبه‌رو شدن با چالش‌ها را آسان‌تر و سریع‌تر می‌کند.

 از این گذشته، استفاده از بیزینس کوچینگ در کسب‌وکار توانایی‌ها و آگاهی کارکنان را ارتقا می‌بخشد. در ادامه مزایای بیزینس کوچینگ را به‌طور کامل و مفصل مورد بررسی قرار می‌دهیم.‌

در مقاله “ROI کوچینگ اجرایی” عنوان شده که چند سال پیش، MetrixGlobal مطالعه‌ای را انجام داد که به بازگشت سرمایه (ROI) برای کوچینگ اجرایی پرداخت.

چیزی که آنها دریافتند بسیار حیرت آور بود: شرکت هایی که از بیزینس کوچینگ استفاده می کردند بر اساس عواملی مانند افزایش بهره وری، کار با کیفیت بهتر، قدرت سازمانی و جابجایی کارکنان کمتر، بازدهی 788 درصدی داشتند. این ROI است که بیشتر کسب‌وکارها از هر ابتکاری فقط می‌توانند رویای آن را داشته باشند.

بیزینس کوچینگ موثر در توسعه و پیشرفت سازمانی؛ سودآوری بیشتر

در بخش‌های قبلی تاثیرات بیزینس کوچینگ در کسب‌وکار را توضیح دادیم. بیزینس کوچ‌ها انواع استراتژی‌ها و روش‌های موثر در پیشرفت کسب‌وکار را یاد گرفته‌اند. همچنین آن‌ها با اطلاعاتی که در مورد زمینه‌های مختلف کسب‌وکار دارند، به پیشرفت کسب‌وکار کمک می‌کنند. همچنین شناسایی پتانسیل‌های قابل ارتقا شرکت و کارمندان یکی دیگر از مزیت‌های بیزینس کوچ محسوب می‌شود.

کشف نقاط قوت و ضعف سازمان و تعیین اهداف قابل دسترس

بیزینس کوچینگ فرآیندی است که به سازمان‌ها کمک می‌کند تا نقاط قوت و ضعف خود را شناسایی کنند و بر اساس آن اهداف قابل دسترس و واقع‌بینانه تعیین کنند. در این فرآیند، با تحلیل دقیق عملکردها، منابع و چالش‌های موجود، بیزینس کوچ می‌تواند به مدیران و تیم‌ها کمک کند تا استراتژی‌های مؤثری برای بهبود عملکرد و افزایش بهره‌وری ایجاد کنند. این بهبود مستلزم تدوین برنامه‌های عملیاتی مشخص و اندازه‌گیری پیشرفت در راستای اهداف تعیین‌شده است که می‌تواند به رشد پایدار، موفقیت بلندمدت و سودآوری بیشتر سازمان منجر شود.

توسعه توانایی‌های کارمندان؛ ایجاد یک فضای امن

یکی از مزیت‌های بیزینس کوچینگ توسعه مهارت‌ها، توانایی‌ها و اطلاعات مفید کارمندان است. بیزینس کوچ با شناسایی استعداد کارکنان و توصیه یادگیری مهارت مناسب هر فرد، توانایی‌های کارمندان سازمان را ارتقا می‌دهد. همچنین کوچینگ کسب‌وکار با حمایت و پشتیبانی کارمندان شرکت، انگیزه و شوق به کار کارکنان را بهبود می‌بخشد. علاوه‌بر این، ایجاد فضای امن و بدون نگرانی به منظور تمرین و آموزش مکالمات «مذاکرات» سخت کارمندان یکی دیگر از مزیت‌های مهم مربیان کسب‌وکار به‌حساب می‌آید.

افزایش مشارکت و همکاری کارکنان؛ بهبود مهارت‌ های کار به صورت تیمی

بهبود مهارت‌های کار و ارتباط تیمی همچنین افزایش مشارکت کارمندان یکی از مزیت‌های استفاده از بیزینس کوچ به‌شمار می‌رود.  کار تیمی کارمندان و دارا بودن روحیه همکاری دستیابی به اهداف حرفه‌ای را تسریع می‌بخشد. همچنین افزایش کار تیمی و همکاری بین کارکنان فضای حرفه‌ای مثبت و با روحیه ایجاد می‌کند که در آن کارمند احساس با ارزش و مهم بودن دارد؛ از این‌رو رضایت شغلی افراد افزایش پیدا می‌کند.

نتیاج تحقیقات فیلیپ کارترایت موسس مدرسه کسب و کار Ascencia، هنر و فرهنگ IESA و Ph.D کالج سلطنتی موسیقی لندن، در مقاله “شواهدی در مورد تأثیرات کوچینگ کسب و کار” نشان می دهد که بیزینس کوچینگ با ضریب اطمینان 99 درصدی، برای کسب و کار مفید است.

چکیده هدف – بر اساس بررسی 87 شرکتی که از خدمات بیزینس کوچینگ استفاده کرده‌اند، این مقاله میزان سودمندی کوچینگ برای موفقیت تجاری رهبر و همچنین شرکت مربوطه را در نظر می‌گیرد. طراحی/روش‌شناسی/رویکرد-تحقیق روش های ترکیبی و مبتنی بر نظرسنجی ترکیبی از مقیاس لیکرت کمی با سؤالات باز است. یافته ها – در سطح اطمینان 99 درصد، پاسخ دهندگان مورد بررسی معتقدند که به طور متوسط، فرآیند کوچینگ نتایجی بالاتر از سرمایه گذاری مورد نیاز ارائه کرده و منجر به پیشرفت برای آنها شده است. و سازمان های آنها از شش حوزه هدف، پنج حوزه رابطه بسیار مثبتی بین تجربه کوچینگ و نتایج مشتریان خود نشان دادند.

منبع: https://www.researchgate.ne

بیزینس کوچینگ تاثیرگذار در بهبود مهارت‌ های فردی؛ بهبود توسعه فردی

توسعه فردی

کوچینگ بیزینس تاثیرات عمیقی بر زندگی شخصی و حرفه‌ای افراد می‌گذارد. این تاثیرات ممکن است به‌ صورت فوری به‌وجود بیایند، یا برخی از تغییرات با گذشت زمان خود را نشان می‌دهند. همچنین یکی از مزیت‌های کوچینگ این است که به افراد کمک می‌کند خود را واضح‌تر ببینند. مربی فضا و ساختار لازم برای رشد و پیشرفت شخصی را ایجاد می‌کند. همچنین بیزینس کوچینگ در شناسایی و تشخیص ارزش‌ها، خواسته‌ها و اقدامات لازم موثر است.

افزایش خودآگاهی؛ کمک به درون نگری

یکی از مزیت‌های کوچینگ افزایش خودآگاهی است. به‌طوری که یک مربی با ارائه فعالیت‌ها و تمرینات مناسب به درون‌ نگری و درک خود کمک می‌کند. آگاهی از خود یک مهارت اساسی برای پیشرفت شخصی و حرفه‌ای به‌شمار می‌رود. افراد و کارمندان شرکت پس از ایجاد این ویژگی در خود می‌توانند برای ایجاد بینش عمیق‌تر در مورد آن‌چه که می‌خواهند و زمینه های رشد آینده کار کنند، قدم بردارند.

بهبود توانایی انعطاف پذیری؛ مهارت سازش با شرایط موجود

یکی دیگر از مزیت‌های بیزینس کوچینگ کمک به بهبود انعطاف‌پذیری کارکنان است. به‌طوری که با تقویت  خودآگاهی تحمل و کنترل استرس افراد را بهبود می‌یابد. علاوه‌بر این، زمانی که رهبران و مدیران کسب‌وکار انعطاف‌پذیرتر می‌شوند، بهتر می‌توانند با شرایط در حال تغییر یا نامطلوب با موفقیت سازگار شوند.

تقویت خودکارآمدی؛ ایجاد استراتژی‌های مناسب به منظور دستیابی به اهداف

مزیت دیگر بیزینس کوچ بر توسعه فردی بهبود و تقویت خودکارآمدی محسوب می‌شود. مفهوم خودکارآمدی یکی از مفاهیم ناشناخته یا کم‌شناخته به‌شمار می‌رود که بسیار از افراد اطلاعات کمی در مورد آن دارند. مؤلفه‌های اصلی خودکارآمدی یادگیری از طریق تجربیات دیگران و تایید شدن توسط افرادی است که به آنها اعتماد دارید.

 از این گذشته مربی‌گری کسب‌وکار با تاثیرگذاری در مسائل سلامت روان در بهبود روحیه کارمندان و ایجاد فضایی مثبت در محیط کار عاملی مفید به‌شمار می‌رود. همچنین به این نکته توجه کنید که موارد گفته شده فقط نمونه‌هایی از مزیت‌های بی‌شمار بیزینس کوچینگ هستند. اگر شما نیز به این مهارت‌ها نیاز دارید و می‌خواهید مهارت‌های مربیگری کسب و کار را در خود توسعه دهید، از دوره بیزینس کوچینگ و آموزش‌های این حوزه بهره‌مند شوید.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.