اگر جاروبرقی روشن نمیشه چیکار کنم؟ 6 راهکار

اگر جاروبرقی روشن نمیشه چیکار کنم؟ | علل خاموشی

گاهی اوقات دستگاه جاروبرقی روشن نمی شود حتی اگر به پریز برق وصل باشد لذا این مسئله مورد توجه است که چرا دستگاه جاروبرقی روشن نمیشه و از سوالات پرتکرار بانوان در اینباره همین نگرانی است که اگر جاروبرقی روشن نمیشه چیکار کنم؟

سلب‌ مسئولیت: بخش تحریریه‌ی چیکاو در تهیه‌ این محتوای تبلیغاتی نقش نداشته و هیچگونه مسئولیتی در قبال صحت آن ندارد.

خب باید اشاره کنیم که یکی از رایج ترین اتفاقاتی که ممکن است برای شما هم پیش آمده باشد این است که دستگاه جاروبرقی روشن نمی شود و یا وسط کار به یکباره خاموش شده و دیگر کار نمی کند..

یکی از بیشترین تصوراتی که اکثر افراد به هنگام خاموش شدن دستگاه جاروبرقی می کنند این است که موتور جاروبرقی دیگر سوخته و نیاز است که دستگاه جاروبرقی نیز تعویض گردد.در حالی که دلیل روشن نشدن جاروبرقی سوختن موتور دستگاه نیست بلکه می تواند دلایل دیگری هم سبب این مسئله گردند که در ادامه به برخی از آن ها اشاره می کنیم.

رایج ترین دلایل روشن نشدن دستگاه جاروبرقی چیست؟

دلایل متعددی وجود دارد که سبب می گردد جاروبرقی روشن نشود در این مواقع نیاز است در پاسخ به سوال اگر جاروبرقی روشن نمیشه چیکار کنم؟ با مشاورین تخصصی تعمیرات جاروبرقی در تهران جهت بهره مندی از مشاوره متخصصان این مرکز تماس حاصل نمود و به تنهایی به بررسی دستگاه که نیاز به تخصص بالایی دارد نپرداخت زیرا تعمیرکاران به سبب تخصص و تجربه ای که در زمینه تعمیر جاروبرقی دارند می توانند در اسرع وقت به تعمیر دستگاه پرداخته و احتمال بروز مشکلات مجدد بر دستگاه را کاهش می دهند.

1.بروز اشکال بر سیم جمع کن دستگاه

یکی از مشکلاتی که ممکن است بر سیم جمع کن دستگاه جاروبرقی اتخاذ گردد قطعی شاخک های سیم جمع کن می باشد..در این زمان در ادامه پاسخ به سوال اگر جاروبرقی روشن نمیشه چیکار کنم؟ در صورتی که مشکل از سیم جمع کن باشد نیاز است مراحل ذیل انجام گیرد.

بهتر است سر سیم کمی خم شود و قرقره نیز روی آن قرار گیرد این مرحله باید به نحوی انجام گیرد که قرقره بر سیم فشار وارد کرده و به سبب این فشار سیم ها به سمت پایین حرکت نمایند و بدین ترتیب جریان برق متصل می گردد.

باید توجه داشت که به هیچ عنوان نباید سیم جاروبرقی را کشید زیرا انتهای این سیم به واسطه اتصال به پلاتین به موتور دستگاه وصل است.

همچنین از آنجایی که منبع جریان ورود و خروج برق از سیم ها می باشد بسیار مهم است که اگر افراد هیچ تجربه و تخصصی در زمینه بررسی سیم های دستگاه جاروبرقی ندارند به هیچ عنوان به سیم ها دست نزده و از تجربه و تخصص تعمیرکاران بهره مند گردند.

 

2.اشکال بر سیم رابط

قطعی سیم رابط جاروبرقی از دیگر دلایلی است که سبب خاموش شدن دستگاه می گردد که باید به آن توجه داشت. حال از دلایل قطعی سیم رابط می تواند اشکال بر دو شاخه باشد یا محل اتصال سیم به دو شاخه و..

جالب توجه است که بررسی اشکال بر سیم رابط و تعمیر آن باید توسط تعمیرکاران تخصصی انجام گیرد..

مهم است که جهت بررسی سیم رابط از یک ولت متر استفاده گردد و سپس با استفاده از آن رسیدن یا عدم رسیدن جریان برق به موتور دستگاه بررسی و وارسی گردد.

چرا می گوییم نیاز است این بررسی توسط متخصصین انجام گیرد؟ زیرا نیاز است که دستگاه به برق متصل باشد و این نیز میزان احتمال بروز مشکلات احتمالی را شدت می بخشد.می توان بدون اتصال دستگاه به برق هم این بررسی انجام گیرد اما متخصصین بهترین روش را با توجه به بررسی های قبلی اجرایی می کنند.

زمانی که تعمیرکاران بخواهند بدون اتصال دستگاه به برق به بررسی سیم ها بپردازند تنها سیم های رابط را به هم متصل می کنند و سپس بررسی می کنند که آیا سیم های رابط درست هستند یا خیر..این تشخیص نیازمند اهم متر می باشد که تنظیمات خاص خودش را دارد.

اهم متر با قرار داشتن بر R*1 نیز نشان می دهد سیم سالم است یا خیر..زمانی که سیم رابط سالم باشد عقربه اهم متر به واسطه این سیم حرکت می کند در غیر این صورت اگر سیم دارای اشکال باشد نیاز است جهت روشن شدن دستگاه این سیم تعویض گردد.

توجه گردد که این بررسی حتما توسط متخصصین انجام گیرد.

3.اشکال بر پریز برق

گاهی ممکن است به سبب استفاده مکرر و بیش از حد از تنها یک پریز برق در خانه، پریز برق دچار مشکل گردد و سبب گردد دستگاه جاروبرقی خاموش شده و روشن نشود.

در این مواقع نیاز است تعمیرکاران تخصصی به بررسی پریز برق بپردازند..زیرا جریان برق بسیار می تواند خطرناک باشد و اگر افراد در زمینه بررسی پریز برق تخصص نداشته باشند با کوچیک ترین اشتباه سبب بروز مشکل گردند.

اگر نیاز باشد پریز برق توسط تعمیرکاران بررسی گردد لازم است که با استفاده از ولت متر یا حتی فاز متر نیز پریز برق به خوبی بررسی گردد و سپس مراحل و بررسی های تخصصی تر توسط تعمیرکاران انجام گیرد.چرا می گوییم نیاز است این امر علاوه بر اهمیت تخصص داشتن بر تعمیر پریز برق توسط تعمیرکاران انجام گیرد؟

زیرا ممکن است در اغلب اوقات در فازمتر جریان برق در پریز برق مشاهده گردد اما دستگاه باز هم روشن نگردد و این می تواند به سبب سنسور حساس دستگاه باشد از آن جهت که هشداری برای احتمال بروز نوسانات برق و یا کمبود آن باشد که موتور دستگاه به سبب این نوسانات و یا جریان کم برق دچار سوختگی و مشکل نگردد..

4.اشکال بر موتور دستگاه جاروبرقی

جهت بررسی موتور جاروبرقی نیاز است که موتور دستگاه به صورت مستقیم به پریز برق متصل گردد و بررسی گردد که موتور دستگاه روشن می گردد یا خیر..

اگر بوی سوختگی بروز کند بدین معنی است که موتور دستگاه سوخته است حتی در صورتی که موتور دستگاه پس از اتصال به برق روشن نشد احتمال سوختگی دستگاه بالا می رود.

جهت اینکه اگر جاروبرقی روشن نمیشه چیکار کنم؟ نیاز است به متخصصین اعتماد نموده و جهت پیشگیری از بروز مشکلات احتمالی دیگر تعمیر دستگاه جاروبرقی را به ایشان سپرد.

5.کثیفی فیلترهای دستگاه

از دلایلی که می تواند سبب روشن نشدن دستگاه بوده و به آن توجه کمی می شود، باشد کثیف بودن فیلترهای دستگاه جاروبرقی می باشد.

زمانی که فیلترهای جاروبرقی تمیز نباشند دستگاه جاروبرقی نیز روشن نمی گردد مگر اینکه این فیلترها به خوبی تمیز شوند.اگر تمیز کردن فیلترهای دستگاه جاروبرقی علاوه بر زمان بر بودن بسیار سخت بود و به راحتی تمیز نمی شدند می توان فیلترهای جدیدی را تهیه نمود.

6.داغ شدن موتور جاروبرقی بیش از حد مجاز

ترموستات در دستگاه جاروبرقی نیز از داغ شدن بیش از حد موتور جاروبرقی جلوگیری می نماید اگر دستگاه جاروبرقی بیش از حد مجاز گرم شده و داغ کرده باشد ترموستات کمک می کند که گرمای اضافه از بین برود که گاهی نیز پروسه ای زمان بر حداقل 15 دقیقه می گردد و دستگاه جاروبرقی روشن نمی گردد.

اصولا زمانی می توان خاموش شدن دستگاه را به سبب گرمای بیش از حد موتور و عملکرد ترموستات دانست که در حین کار با جاروبرقی نیز دستگاه خود به خود خاموش گردد و نیاز است بررسی گردد.

و..

توصیه می کنیم تعمیر و بررسی دستگاه جاروبرقی در هر یک از قطعات توسط متخصصین این امر انجام گیرد تا بهترین نتایج حاصل گردد.
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.