ردمی پد ۲ با پشتیبانی از قلم و نسخه سیم‌کارت‌خور ۱۸ ژوئن معرفی می‌شود

شرکت شیائومی به‌طور رسمی تأیید کرده است که تبلت Redmi Pad 2 در تاریخ ۱۸ ژوئن (۲۸ خرداد) در هند رونمایی خواهد شد. این دستگاه در دو نسخه Wi-Fi و Wi-Fi + Cellular عرضه می‌شود و پشتیبانی از قلم استایلوس نیز برای آن تأیید شده است.

مشخصات فنی Redmi Pad 2

این تبلت پیش از این در برخی بازارهای جهانی عرضه شده است. Redmi Pad 2 دارای یک نمایشگر ۱۱ اینچی با وضوح 2.5K و نرخ نوسازی ۹۰ هرتز است. قدرت پردازشی آن توسط چیپست MediaTek Helio G100 Ultra تأمین می‌شود. همچنین از چهار بلندگوی استریو بهره می‌برد و دارای باتری قدرتمند ۹۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژ سریع ۱۸ وات است. بدنه دستگاه فلزی بوده و ضخامت آن تنها ۷.۳۶ میلی‌متر است.

تمرکز بر چندرسانه‌ای و سبک‌وزنی

شیائومی پیش‌تر با شعار تبلیغاتی “ساخته شده برای بیش‌تر” (Built for More) شروع به معرفی این تبلت کرده بود و در تیزرهای اولیه به صفحه‌نمایش بزرگ، عمر باتری طولانی و سبک‌تر بودن نسبت به لپ‌تاپ‌ها اشاره شده بود. پشتیبانی از قلم استایلوس نیز در همان تصاویر اولیه مورد تأیید قرار گرفته بود.

رنگ‌ها و ویژگی‌های دیگر

در تیزرهای جهانی، Redmi Pad 2 در سه رنگ سبز نعنایی (Mint Green)، خاکستری (Grey) و بنفش (Violet) معرفی شده است. این تبلت دارای دوربین پشتی ۸ مگاپیکسلی، دوربین سلفی ۵ مگاپیکسلی و جک ۳.۵ میلی‌متری هدفون است. همچنین، مدل ۴G سیم‌کارت‌خور نیز برای آن تأیید شده است.

در یکی از فهرست‌های اروپایی، مشخص شده که نمایشگر این تبلت می‌تواند تا ۶۰۰ نیت روشنایی داشته باشد. نسخه Wi-Fi با ۴ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی با قیمت ۱۹۹ یورو عرضه شده و مدل 4G با ۸ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه با قیمت ۲۹۹ یورو  فهرست شده است.

عرضه در فروشگاه‌های آنلاین و حضوری

پس از رونمایی رسمی در هند، تبلت Redmi Pad 2 از طریق فروشگاه‌های آنلاین نظیر Amazon.in، Flipkart، mi.com و همچنین فروشگاه‌های فیزیکی در دسترس خواهد بود. اطلاعات تکمیلی از جمله قیمت نهایی و مدل‌های قابل عرضه در هند در روز معرفی رسمی اعلام خواهد شد.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.