مدیرعامل گوگل امیدوار است که Gemini به‌عنوان گزینه‌ای از پیش‌نصب شده در iOS 19 عرضه شود

در ماه فوریه، برخی کدها در نسخه بتای iOS 18.4 نشان دادند که اپل در حال آماده‌سازی برای اضافه کردن Gemini گوگل به Apple Intelligence است، پس از همکاری اولیه آن با OpenAI برای ChatGPT.

اکنون سوندار پیچای، مدیرعامل گوگل، در جریان proceedings دادگاه گفته است که امیدوار است Gemini امسال به‌عنوان یک گزینه هوش مصنوعی از پیش‌نصب شده در iOS قرار گیرد. او افزود که در طول سال 2024 در مورد این ویژگی با تیم کوک، مدیرعامل اپل، مذاکراتی داشته است و امیدوار است که توافقی در این زمینه بین دو شرکت تا میانه امسال به دست آید.

زمانی که Gemini به iOS 19 اضافه می‌شود

این نکته به‌ویژه جالب است زیرا این زمان دقیقاً همزمان با رونمایی از iOS 19 توسط اپل خواهد بود که معمولاً در کنفرانس توسعه‌دهندگان جهانی (WWDC) این شرکت در ماه ژوئن برگزار می‌شود.

بنابراین، این جدول زمانی به این معناست که از نسخه‌های بتای iOS 19، که قرار است در ماه ژوئن منتشر شوند، ممکن است Gemini به‌عنوان یک گزینه هوش مصنوعی از پیش‌نصب شده در کنار ChatGPT در دسترس باشد.

پیچای این اظهارات را در جریان پرونده ضد انحصار دولت ایالات متحده علیه گوگل مطرح کرد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.