یوتیوب قابلیت تولید موسیقی مبتنی بر هوش مصنوعی را به ابزارهای سازندگان محتوا اضافه می‌کند

یوتیوب از معرفی یک ابزار جدید مبتنی بر هوش مصنوعی (AI) برای سازندگان محتوا خبر داد که به آن‌ها امکان می‌دهد موسیقی سازی سفارشی برای ویدیوهای خود تولید کنند. این قابلیت، بخشی از تب Creator Music در یوتیوب استودیو خواهد بود و به‌صورت رایگان در اختیار کاربران قرار می‌گیرد.
غول پخش ویدیو اعلام کرد که این ویژگی به‌تدریج در دسترس همه کاربران قرار خواهد گرفت، بنابراین ممکن است چند روزی طول بکشد تا تمام سازندگان محتوا بتوانند آن را امتحان کنند.

معرفی ابزار هوش مصنوعی تولید موسیقی در یوتیوب

این شرکت جدیدترین قابلیت خود را در یک ویدیو در کانال Creator Insider معرفی کرد. ابزار جدید که Music Assistant نام دارد، به سازندگان محتوا کمک می‌کند تا موسیقی‌های سازی مناسب برای ویدیوهای خود پیدا کنند.

اضافه کردن موسیقی به ویدیوها همیشه در یوتیوب چالش‌برانگیز بوده است، زیرا استفاده از آهنگ‌های دارای حق نشر ممکن است منجر به اعمال کپی رایت شود. حتی اگر کاربران همان آهنگ‌ها را از خود پلتفرم یوتیوب پخش کنند، باز هم ممکن است با مشکل مواجه شوند.

در حال حاضر، سازندگان محتوا یا باید از موسیقی‌های عمومی و بدون حق نشر استفاده کنند یا به کتابخانه یوتیوب در تب Creator Music مراجعه کنند. این بخش به کاربران اجازه می‌دهد موسیقی را بر اساس ژانر، حالوهوا، حضور خواننده، تمپو (BPM) و مدت زمان جستجو کنند. البته همه تراک‌های موجود در این بخش رایگان نیستند و برخی از آن‌ها نیاز به پرداخت هزینه دارند.

Music Assistant: راه‌حل هوش مصنوعی یوتیوب برای تولید موسیقی سفارشی

ابزار جدید Music Assistant به عنوان یک تب جداگانه در بخش Creator Music با آیکون جرقه جیمینی (Gemini) نمایش داده می‌شود. در این صفحه، کاربران می‌توانند با توصیف موسیقی مورد نظر خود در یک کادر متنی، چهار نمونه صوتی ایجاد کنند. پارامترهای قابل تنظیم شامل موضوع ویدیو، حالوهوا، مدت زمان و سایر المان‌های موسیقی است.

اگر کاربر ایده خاصی برای تولید موسیقی ندارد، می‌تواند روی گزینه Suggest کلیک کند تا هوش مصنوعی پیشنهادهایی برای موسیقی سازی ارائه دهد. یوتیوب تأکید کرده است که این قابلیت به‌صورت رایگان در اختیار همه سازندگان محتوا قرار می‌گیرد، اما در مورد محدودیت تعداد درخواست‌ها توضیحی ارائه نکرده است.

تضمین عدم مشکل کپی رایت و حریم خصوصی داده‌ها

اگرچه یوتیوب جزئیاتی درباره مدل هوش مصنوعی پشت این ابزار فاش نکرده، اما تأکید کرده است که موسیقی‌های تولیدشده توسط این سیستم مشکلات کپی رایت ایجاد نخواهند کرد. این شرکت همچنین اعلام کرد که پِرامپت‌های کاربران را برای بهبود عملکرد سیستم جمع‌آوری می‌کند و این داده‌ها به مدت ۳۰ روز در سرورهای یوتیوب ذخیره می‌شوند.

آپدیت‌های همزمان برای یوتیوب شورتس و اشتراک‌ها

این به‌روزرسانی در حالی رخ می‌دهد که یوتیوب به‌تازگی ویرایشگر جدید و استیکرهای هوش مصنوعی را برای یوتیوب شورتس معرفی کرده است. همچنین، این پلتفرم طرح اشتراک Lite را به عنوان مقرون‌به‌صرفه‌ترین گزینه عضویت خود راه‌اندازی کرده است.

نظر شما درباره این ابزار جدید یوتیوب چیست؟ آیا فکر می‌کنید تولید موسیقی با هوش مصنوعی می‌تواند جایگزین موسیقی‌های سنتی در محتوای ویدیویی شود؟

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.