آیپد پرو تاشو با فیس آیدی زیر نمایشگر؛ شایعه‌ای که به واقعیت نزدیک می‌شود!

طبق گزارش‌های منتشر شده، اپل در حال توسعه فناوری فیس آیدی زیر نمایشگر برای آیپد پرو تاشو است. این خبر، حاصل ترکیب دو شایعه‌ی قدیمی است: دستگاه‌های تاشو و فناوری فیس آیدی زیر نمایشگر. به نظر می‌رسد این دو فناوری، بالاخره در یک محصول با یکدیگر ادغام خواهند شد.

فیس آیدی زیر نمایشگر، ابتدا برای آیپد پرو تاشو

نکته قابل توجه این است که این فناوری، ابتدا در آیپد پرو تاشو به کار گرفته خواهد شد، نه آیفون تاشو. همچنین، احتمالاً فقط پروژکتور مادون قرمز فیس آیدی به زیر نمایشگر منتقل می‌شود و دوربین مادون قرمز، فعلاً در جای خود باقی می‌ماند. این کار، با استفاده از یک “متا لنز” انجام خواهد شد.

این اقدام اپل، یادآور برنامه‌های قبلی این شرکت برای کوچک‌تر کردن ناچ آیفون است. در آن زمان نیز، ابتدا قرار بود پروژکتور فیس آیدی به زیر نمایشگر منتقل شود و سپس، دوربین نیز به آن ملحق شود. البته، این برنامه با تأخیر مواجه شده و احتمالاً در آیفون‌های آینده به اجرا در خواهد آمد.

طبق شایعات، آیپد پرو تاشو از نمایشگری 18.8 اینچی بهره خواهد برد. این اندازه، از نمایشگر مک‌بوک‌ها بزرگ‌تر و از آی‌مک‌ها کوچک‌تر است.

اپل، فیس آیدی را به عنوان مکانیزم امنیتی اصلی خود برگزیده است. اگرچه تاچ آیدی هنوز در برخی آیپدها وجود دارد، اما آیفون‌ها به طور کامل به فیس آیدی مجهز شده‌اند. به نظر می‌رسد اپل قصد ندارد تاچ آیدی زیر نمایشگر را به محصولات خود اضافه کند.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.