گوگل پیکسل 10a ممکن است صرفه‌جویی در هزینه‌ها را به سطح جدیدی برساند!

هنوز پیکسل ۹a رسماً معرفی نشده (هرچند طبق شایعات، احتمالاً طی چند هفته‌ی آینده شاهد رونمایی از آن خواهیم بود)، اما از همین حالا گمانه‌زنی‌ها درباره‌ی جانشین آن، یعنی پیکسل ۱۰a، آغاز شده است. انتظار می‌رود این گوشی در اوایل سال ۲۰۲۶ از راه برسد و طبق شایعات جدید، گوگل قصد دارد تا حد زیادی از هزینه‌های تولید آن بکاهد.

به نظر می‌رسد این کاهش هزینه‌ها، بیش از همه، روی چیپست دستگاه تأثیر خواهد گذاشت. گفته می‌شود گوگل دو گزینه را برای پیکسل ۱۰a در نظر گرفته است: استفاده از نسخه‌ی ضعیف‌تر چیپست Tensor G5 (که در سایر مدل‌های پیکسل ۱۰ به کار خواهد رفت) یا استفاده از همان چیپست Tensor G4 که در پیکسل ۹a نیز استفاده شده بود.

این اقدام، سنت استفاده از جدیدترین چیپست Tensor در مدل‌های “a” را نقض می‌کند و پیکسل ۱۰a را در مقایسه با رقبایش، به گزینه‌ای کمتر جذاب تبدیل خواهد کرد. البته، گوگل می‌تواند این ضعف را با ارتقاء سایر بخش‌های سخت‌افزاری جبران کند، اما هنوز اطلاعات دقیقی در این زمینه منتشر نشده است.

چیپست Tensor G4 در آگوست سال گذشته و همراه با سری پیکسل ۹ معرفی شد. بنابراین، تا سال ۲۰۲۶، تقریباً دو سال از عمر آن می‌گذرد و استفاده از آن در یک گوشی جدید، چندان منطقی به نظر نمی‌رسد.

علاوه بر این، استفاده از چیپست قدیمی‌تر می‌تواند به طور جدی قابلیت‌های هوش مصنوعی پیکسل ۱۰a را محدود کند، زیرا گفته می‌شود Tensor G5 قابلیت‌های هوش مصنوعی بسیار پیشرفته‌تری را ارائه می‌دهد.

دلیل اصلی این تصمیم، واضح است: کاهش هزینه‌ها. احتمالاً هزینه‌ی تولید Tensor G5 به حدی بالاست که گوگل برای حفظ قیمت رقابتی پیکسل ۱۰a، مجبور به انتخاب گزینه‌های دیگر شده است. گوگل نگران است که افزایش قیمت، فروش این گوشی را به شدت کاهش دهد. با این حال، استفاده از یک چیپست مربوط به سال ۲۰۲۴ در یک گوشی هوشمند که در سال ۲۰۲۶ عرضه می‌شود، ممکن است دقیقاً به همین نتیجه‌ی منفی منجر شود و در نهایت، فروش آن را تحت تأثیر قرار دهد.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.