فناوری جدید سامسونگ می‌تواند عمر باتری گلکسی S26 را بهبود بخشد!

از سال گذشته، برندهای گوشی هوشمند چینی، گوشی‌های پرچمدار خود را با باتری‌های کاربید سیلیکون (SiC) به جای باتری‌های لیتیوم (Li-ion) عرضه کرده‌اند. دلیل آن این است که SiC در مقایسه با Li-ion حدود ۱۰ درصد چگالی انرژی بالاتری دارد.

برای درک بهتر، یک باتری SiC می‌تواند ظرفیت ۵۵۰۰ میلی‌آمپر ساعت را در همان حجم یک باتری Li-ion با ظرفیت ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت ارائه دهد. با این فناوری جدید، برندهای چینی گوشی‌های پرچمدار خود را با باتری‌های ۵۵۰۰ یا ۶۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت بدون افزایش ضخامت یا حجم دستگاه‌ها عرضه کرده‌اند و مردم آن را دوست دارند.

از سوی دیگر، سامسونگ هنوز به فناوری سنتی Li-ion پایبند است. در نتیجه، گوشی هوشمند پرچمدار آن، گلکسی S24 اولترا، دارای یک باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی است که از رقبای خود کوچکتر است. خب، این غول فناوری کره‌ای جنوبی در تلاش برای افزایش ظرفیت باتری است. با این حال، سامسونگ به جای رفتن به مسیر کاربید سیلیکون، از روش انباشته‌سازی استفاده می‌کند.

سامسونگ SDI در حال توسعه باتری‌های انباشته برای گوشی‌های هوشمند است

طبق گزارش جدید The Elec، سامسونگ SDI در حال توسعه باتری‌هایی با فناوری انباشته است که در مقایسه با روش سیم‌پیچی سنتی بسته‌بندی باتری‌ها، حدود ۱۰ درصد چگالی انرژی بالاتری ارائه می‌دهد.

با فناوری جدید، سامسونگ قادر خواهد بود گلکسی S26 اولترا را با یک باتری ۵۵۰۰ میلی‌آمپر ساعتی ارائه دهد و همان فضایی را اشغال می‌کند که یک باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی در گلکسی S24 اولترا اشغال می‌کند. ما انتظار نداریم این برند از این فناوری برای گوشی‌های هوشمند مقرون به صرفه‌تر استفاده کند زیرا تولید این نوع باتری گران‌تر است.

شایان ذکر است که شایعاتی در مورد استفاده سامسونگ از باتری‌ها با فناوری انباشته در گذشته نیز مطرح شده بود، اما هیچ یک از آنها محقق نشد. بنابراین، این شایعه جدید را با کمی تردید در نظر بگیرید. همچنین که اپل از سری آیفون ۱۵ از باتری‌های انباشته برای آیفون‌ها استفاده می‌کند.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.