مدیرعامل انویدیا: «عصر هوش مصنوعی آغاز شده است»

جنسن هوانگ، مدیرعامل انویدیا، روز شنبه اعلام کرد که همکاری و مشارکت جهانی در حوزه فناوری ادامه خواهد یافت، حتی اگر دولت آینده ایالات متحده قوانین سخت‌گیرانه‌تری برای صادرات محصولات پیشرفته محاسباتی اعمال کند.

تاکید بر همکاری جهانی در علم و فناوری

هوانگ در جریان بازدید از هنگ‌کنگ به خبرنگاران گفت:

«علم باز و همکاری جهانی در ریاضیات و علوم برای مدت طولانی وجود داشته و پایه‌گذار پیشرفت اجتماعی و علمی بوده است. این روند ادامه خواهد داشت. نمی‌دانم در دولت جدید چه اتفاقی خواهد افتاد، اما هر چه رخ دهد، ما به طور همزمان قوانین و سیاست‌ها را رعایت می‌کنیم، فناوری خود را توسعه می‌دهیم و به حمایت و خدمت‌رسانی به مشتریان در سراسر جهان ادامه خواهیم داد.»

سخنرانی در دانشگاه هنگ‌کنگ

هوانگ، که برای دریافت دکترای افتخاری مهندسی در دانشگاه علوم و فناوری هنگ‌کنگ حضور داشت، در سخنرانی خود به دانشجویان و دانشگاهیان اعلام کرد:

«عصر هوش مصنوعی آغاز شده است.»

او که ریاست بزرگ‌ترین شرکت سازنده تراشه‌های کاربردی در هوش مصنوعی را بر عهده دارد، جایزه افتخاری خود را همراه با تونی لئونگ، بازیگر مشهور، مایکل لویت برنده جایزه نوبل شیمی، و دیوید مامفورد، برنده مدال فیلدز دریافت کرد. هوانگ در این مراسم اظهار داشت:

«انویدیا محاسبات را بازآفرینی کرده و یک انقلاب صنعتی جدید را جرقه زده است، ۲۵ سال پس از اختراع واحد پردازش گرافیکی (GPU). هوش مصنوعی بدون شک مهم‌ترین فناوری زمان ما و شاید تمام دوران‌هاست.»

توصیه‌های هوانگ به دانشجویان

این مدیر ۶۱ ساله به فارغ‌التحصیلان گفت که آرزو می‌کرده کار حرفه‌ای خود را در این زمان آغاز می‌کرد:

«جهان به طور کامل بازتنظیم شده است. شما اکنون در خط شروع همراه با دیگران قرار دارید. یک صنعت در حال بازآفرینی است. اکنون ابزارهای لازم برای پیشرفت علمی در زمینه‌های مختلف در اختیار شماست.»

او همچنین به چالش‌های بزرگ زمان حاضر اشاره کرد و گفت:

«چالش‌هایی که در گذشته غیرقابل تصور بود، اکنون امکان‌پذیر به نظر می‌رسد.»

برنامه‌های هوانگ در هنگ‌کنگ

هوانگ قرار است در یک گفتگوی آزاد با هری شم، رئیس شورای دانشگاه، اساتید و دانشجویان در بعدازظهر شرکت کند.

سخنان هوانگ نشان‌دهنده اهمیت هوش مصنوعی به عنوان محرک اصلی تحول در دنیای فناوری است و تأکید او بر همکاری جهانی، نشان‌دهنده نقش حیاتی تعاملات بین‌المللی در پیشرفت علمی و صنعتی است.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.