چقدر باید برای یک لپ‌تاپ خوب هزینه کرد؟

سوالی بی‌پاسخ بسیاری از ما این است که چقدر باید برای یک لپ‌تاپ خوب هزینه کرد؟ پربیراه نیست که بگوییم در اکثر موارد منظور از «لپ‌تاپ خوب» ارزان‌ترین گزینه‌ای است که از پس انجام کارهای مدنظر ما برمی‌آید. همچنین هزینه‌کرد برای خرید لپ‌تاپ صرفا شامل هزینه‌کرد برای زمان حال نیست و در موارد متعددی باید پیش‌بینی چند سال آینده‌ی خود را نیز بکنیم.

سلب‌ مسئولیت: بخش تحریریه‌ی چیکاو در تهیه‌ این محتوای تبلیغاتی نقش نداشته و هیچگونه مسئولیتی در قبال صحت آن ندارد.

البته قیمت لپ تاپ ارزان این روزها آنقدری بالا رفته است که عمده‌ی پیشنهادهای در ادامه‌ی ما نیز متناسب با وضعیت اقتصادی جامعه آنچنان اقتصادی نخواهند بود اما کاربری‌هایی هم وجود دارد که نیازی به هزینه‌کرد اضافی چند ده میلیونی برای تامین نیازهای ما ندارد. در ادامه با مدنظر قراردادن کاربری‌های مختلف، تخمینی در رابطه با هزینه‌ موردنیاز یک لپ‌تاپ خوب ارائه خواهیم کرد.

حداقل سیستم مورد نیاز

احتمالا شما هم در پس جستجوی کلیدواژه‌ای همانند «قیمت لپ تاپ ایسوس امروز» یا «قیمت لپ تاپ اچ پی» با مدل‌‌های بسیار زیادی برخورد داشته‌اید. در همین ابتدای کار و برای فیلترکردن بخشی از این لیست بلندبالا باید بگوییم که حتی اگر ساده‌ترین کارها را برای لپ‌تاپ خود متصور هستید، به‌هیچ‌وجه لپ‌تاپی را انتخاب نکنید که مثلا میزان رم آن کمتر از ۸ گیگابایت باشد. در زمینه لپ‌تاپ‌های ویندوزی حداقل از وجود یک پردازنده ۴ هسته‌ای و البته حافظه SSD با هر ظرفیتی مطمئن شوید.

رعایت همین سه مورد می‌تواند حداقل کارکرد روان لپ‌تاپ شما در کاربری‌های سبک را تا چندین سال تضمین کند و مشکلی بابت اجرای نرم‌افزارهای مختلف نداشته باشید.

هزینه خرید لپ تاپ برای کارهای روزانه

کاربری روزمره را می‌‌توانیم در گشت‌وگذار در اینترنت و بازبودن تعدادی زیادی زبانه مرورگر، انجام یکسری وظایف روتین با نرم‌افزار آفیس یا حتی تماشای فیلم و سریال بدانیم. در این وضعیت سنگین‌ترین کار ما می‌تواند انجام یک بازی دوبعدی یا باز بودن یک فایل اکسل با سطرها و ستون‌های پرتعداد باشد.

علاوه بر حداقل سیستم مورد نیاز، وجود یک صفحه‌نمایش حداقل Full HD که آپشن مات بودن صفحه نیز داشته باشد می‌تواند کمک خوبی به ما در تماشای محتوای مدنظرمان در شرایط مختلف را داشته باشد. انجام کارهای روزانه در هر موقعیت و زمانی ممکن است و از این رو وزن سبک دستگاه نیز باید مورد توجه قرار بگیرد. با جمع‌بندی تمامی این موارد گزینه پیشنهادی ما در یک لپ تاپ Lenovo ویندوزی همانند زیر است:

  • لپ تاپ 15.6 اینچی لنوو مدل V15 G4 AMN-R3 7320U 8GB 256SSD
  • قیمت: ۱۶ الی ۱۸ میلیون تومان

اگر به‌دنبال گزینه‌ای درمیان مک‌بوک‌ها هستید، نمونه‌ی پیشنهاد ما گزینه زیر خواهد بود:

  • مک بوک ایر 2020 اپل – M1 8GB 256GB
  • قیمت ۴۰ الی ۵۵ میلیون تومان

البته گفتنی است که مک‌بوک‌های اپل کانفیگ پایین‌تری ندارند و برای همین شروع قیمت آن‌ها از بازه‌ی بالاتری است و ازاین‌رو سخت‌افزار و عملکرد بهتری نیز دارند و درکل دو سیستم پیشنهاد رقیب مستقیمی برای یکدیگر نیستند و صرفا ارزان‌ترین نمونه‌های کارآمد ویندوز و مک‌او‌اس برای کاربری مورد بحث هستند.

هزینه خرید لپ تاپ گیمینگ

وقتی صحبت از لپ‌تاپ‌های گیمینگ می‌شود، اول از همه لپ‌تاپ‌های ویندوزی و سپس یکی گرافیک قدرتمند توی ذهن می‌آید. یک لپ‌تاپ گیمینگ خوب حداقل ۱۶ گیگابایت رم و یک حافظه SSD حداقل ۵۱۲ گیگابایتی برای نصب تعدادی بازی نیاز دارد.

در زمینه‌ی گرافیکی وجود حداقل یک گرافیک ۸ گیگابایتی در حد و اندازه Nvidia RTX 4060 می‌تواند خیال شما را بابت توان اجرای بازی‌ها راحت کند. با‌این‌حال اگر اصراری به اجرای بازی‌ها روی تنظیمات گرافیکی بالا ندارید، می‌توانید مقداری در انتخاب کارت‌گرافیک صرفه‌جویی کرده و هزینه نهایی را کاهش دهید. نمونه‌ها‌ی پیشنهادی ما در این کاربری احتمالا مدلی به قرار زیر خواهد بود:

  • LOQ 15IAX9 لنوو – Core i5-12450HX RTX 3050 12GB 512GB
  • قیمت ۴۴ الی ۴۶ میلیون تومان

قابل ذکر است که این گزینه پیشنهادی قابلیت ارتقای حافظه‌ی رم را دارد. همچنین گزینه‌ی لپ‌تاپ گیمینگ کارآمد برای تنظیمات گرافیکی بالا می‌تواند در حد و اندازه‌ی مدل پیشنهادی بعدی ما باشد:

  • ROG Zephyrus G16 GU603VV ایسوس – Core i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB
  • قیمت ۷۱ الی ۷۵ میلیون تومان

هزینه خرید لپ تاپ مهندسی

یک لپ‌تاپ مهندسی همانند یک کاربری گیمینگ به سخت‌افزار قدرتمندی نیاز دارد اما به‌طور میانگین اتکای کمتری به قدرت گرافیکی و تمرکز بیشتری روی قدرت پردازنده‌ی مرکزی دارد. همچنین انتخاب شما همچنان منحصر به لپ‌تاپ‌های ویندوزی است و باید بدانید که تقریبا تمام نرم‌افزارهای مهندسی نسخه‌ای برای سیستم‌عامل مک اپل و مک‌بوک‌های آن ندارند.

پیشنهاد ما در این بخش شامل حداقل ۱۶ گیگابایت حافظه رم با امکان ارتقا به مقادیر بیشتر و یک پردازنده حداقل ۶ هسته‌ای است تا مشکلی بابت اجرای نرم‌افزارهای مهندسی نداشته باشید. با درنظرگرفتن نکات گفته‌شده گزینه پیشنهادی در حد و اندازه‌ی مدل زیر خواهد بود:

  • Vivobook S 15 M5506NA ایسوس – Ryzen 5 7535HS 660M 16GB 512GB OLED
  • قیمت ۴۰ الی ۴۵ میلیون تومان

هزینه خرید لپ تاپ دانشجویی

کاربری لپ‌تاپ دانشجویی شباهت زیادی به کاربری روزانه دارد. آماده‌سازی تکالیف و ارائه‌های کلاسی، تماشای فیلم و سریال در خوابگاه و در بعضی موارد، اجرای تعدادی از نرم‌افزارهای مرتبط با رشته دانشگاهی است. البته توجه داشته باشید که رشته‌های مهندسی در دسته‌ی قبلی قرار دارند و لپ‌تاپ پیشنهادی برای آن‌ها کاملا متفاوت از سایر رشته‌ها است.

نمونه‌ی پیشنهادی برای کاربری دانشجویی همانند کاربری روزانه است و می‌‌توانید یکی از دو گزینه پیشنهاد شده در آن بخش را انتخاب کنید.

هزینه خرید لپ تاپ استوک و دست دوم

هزینه خرید لپ تاپ استوک و دست دوم

کم‌وبیش همه‌ی ما حداقل یکبار به خرید لپ‌تاپ استوک یا همان دست‌دوم خودمان فکر کرده‌ایم. خرید لپ‌‌تاپ استوک نکات حساس خودش را دارد و محل بحث ما نیست اما در زمینه هزینه‌کرد برای چنین لپ‌تاپ‌هایی باید بدانید که بهتر است برای ۱۰ الی ۱۵ درصد هزینه کمتر سراغ مدل‌های مشابه استوک و ریسک‌های مرتبط با آن‌ها نروید و حاشیه سود ۳۰ درصدی در هزینه‌کرد پیشنهاد قابل‌قبولی برای چنین گزینه‌هایی خواهد بود.

از جهتی این روزها تب‌وتاپ هوش‌مصنوعی و یکسری قابلیت‌های جدید به‌شدت فراگیر شده است و ازاین‌رو هزینه‌کرد برای لپ‌‌تاپ استوک بخصوص قدیمی را برای کاربری‌های حساس غیرروزانه اصلا توصیه نمی‌کنیم.

خرید لپ تاپ به کمک زومیت

با وجود صدها لپ‌تاپ ریزودرشتی که مدل‌های جدید آن‌ها روزانه از راه می‌رسند، انتخاب گزینه مناسب سخت‌تر از همیشه است. بخش محصولات زومیت به‌عنوان مرجع کاملی از اطلاعات لپ‌تاپ‌های بازار ایران، دارای فهرست‌های آماده‌ و بروزی برای انتخاب و خرید لپ‌تاپ مناسب برای شما است که به‌شکلی دقیق توسط کارشناسان آن تهیه شده‌اند.

شما می‌توانید پس از مقایسه و انتخاب گزینه موردنظر خود، با مراجعه به بخش «قیمت و فروشندگان» صفحه هر محصول، از ارزان‌ترین فروشگاه مورد اعتماد زومیت خرید خود را نهایی کرده و این‌گونه شیرینی یک خرید آسان را تجربه کنید.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.