Galaxy S25 ممکن است اولین پرچمدار سامسونگ با بهروزرسانیهای یکپارچه A/B باشد
سری Galaxy S25 آینده سامسونگ ممکن است اولین پرچمداری باشد که از ویژگی پارتیشن سیستم A/B، که به عنوان بهروزرسانیهای یکپارچه سیستمعامل نیز شناخته میشود، پشتیبانی میکند. خط تولید Galaxy S25 در اوایل سال آینده باید رسماً معرفی شود و در زمان عرضه از اندروید 15 (One UI 7) استفاده کند و ممکن است زمینه را برای سایر گوشیهای رده بالای سامسونگ که در اواخر سال آینده عرضه خواهند شد، فراهم کند.
در حالی که آخرین شایعه (از طریق @chunvn8888) نشان میدهد که ویژگی بهروزرسانیهای یکپارچه اندروید گوگل برای اولین بار به سری Galaxy S خواهد آمد، باید به یاد داشته باشیم که این اولین گوشی سامسونگ نخواهد بود که این کار را انجام میدهد.
سامسونگ اوایل امسال با انتشار Galaxy A55 آبها را آزمایش کرد. این دستگاه اولین گوشی سامسونگ بود که از بهروزرسانیهای یکپارچه پشتیبانی میکرد، که گوگل اولین بار در سال 2016 آن را معرفی کرد.
در زمان نگارش این مطلب، Galaxy A55 تنها گوشی سامسونگ با پارتیشنهای A/B است. سامسونگ ممکن است هر آنچه را که باید یاد میگرفت از انتشار آن آموخته باشد. و اگر شایعات درست باشد، Galaxy A55 برای مدت طولانی تنها گوشی با پشتیبانی از بهروزرسانیهای یکپارچه نخواهد بود.
بروزرسانیهای یکپارچه دقیقاً چیست؟
به طور خلاصه، بهروزرسانیهای یکپارچه A/B به دستگاهها اجازه میدهند پس از نصب سیستمعامل جدید سریعتر بوت شوند. این با تعویض پارتیشن سیستم از A به B یا بالعکس در هر بار معرفی یک بهروزرسانی سیستم جدید حاصل میشود. اگر سیستم شما از پارتیشن A اجرا میشود، بهروزرسانی به طور یکپارچه روی پارتیشن B نصب میشود – یا برعکس.
در اصل، گوشی شما همیشه اندروید را از پارتیشنی متفاوت از پارتیشنی که گوشی شما برای دانلود و نصب بهروزرسانیهای جدید سیستمعامل استفاده میکند، اجرا خواهد کرد. این به شما امکان میدهد بهروزرسانیهای جدید سیستم را در حالی که همچنان از گوشی خود بدون وقفه استفاده میکنید، اعمال کنید.
پس از نصب یک بهروزرسانی یکپارچه، همچنان باید گوشی خود را یک بار ریبوت کنید تا دستگاه شما به پارتیشن دیگر سوئیچ شود. با این حال، زمان بوت شدن بسیار سریعتر است. با این وجود، سامسونگ تا اوایل امسال واقعاً به این ویژگی اهمیت نمیداد، حتی اگر نزدیک به یک دهه است که وجود دارد.
نکته جالب دیگر در مورد این ویژگی این است که نمیتوان آن را از طریق بهروزرسانیهای سیستمعامل فعال کرد. پارتیشنهای A/B باید در سطح سختافزار ایجاد شوند. یک گوشی باید با ساختار پارتیشن سیستم A/B توسعه یابد. اگر از همان روز اول پشتیبانی A/B نداشته باشد، هرگز نخواهد داشت.