آیا بررسی آدرس قرارداد (کانترکت) تتر در تشخیص تقلبی بودن آن کمک می کند؟

در دنیای بزرگ ارزهای دیجیتال، همواره با پیشرفت تکنولوژی، مسیرهای جدیدتری برای کلاهبرداران و سودجویان میسر می‌گردد. به همین جهت بایستی در تشخیص تقلبی بودن بسیاری از رمز ارزها، به‌خصوص استیبل کوین‌هایی چون تتر، دقت کافی را داشت. درواقع به دلیل نبود دانش و آگاهی کافی افراد، در مورد این مسیر، افراد سودجو به‌راحتی می‌توانند با برخی ترفندها و راهکارها، این افراد را طعمه خودکرده و دارایی آن‌ها را به تاراج ببرند. این اتفاق در استیبل کوین‌های پرطرفدار و باارزشی چون USDT، بیشتر رخ می‌دهد؛ به همین جهت در خرید usdt نیز باید دقت بسیاری به آدرس قرارداد آن داشته باشید. در ادامه این مطلب، در رابطه با، اهمیت بررسی آدرس قرارداد (Contract) تتر در تشخیص تقلبی یا اصل بودن آن، توضیحات کاملی را ارائه می‌کنیم. البته افزون بر بررسی آدرس قرارداد USDT در رابطه با usdt و همچنین سایر روش‌های تشخیص تقلبی بودن، این استیبل کوین را بررسی می‌کنیم.

سلب‌ مسئولیت: بخش تحریریه‌ی چیکاو در تهیه‌ این محتوای تبلیغاتی نقش نداشته و هیچگونه مسئولیتی در قبال صحت آن ندارد.

منظور از آدرس قرارداد (Contract) چیست؟

همان‌گونه که می‌دانید ارزهای دیجیتال، بر روی شبکه اتریوم بر اساس استانداردهای مربوط به توکن ای آر سی بیست، تشکیل می‌شوند. استفاده از استاندارد ERC20، فرایند یکپارچگی توکن‌های تازه افزوده‌شده به کیف پول‌ها را، ساده‌تر کرده است. برای نمونه، شما می‌توانید هر توکن ای آر سی بیست را، به‌راحتی به والت یا همان کیف پول خود اضافه کنید. در هر توکن ERC20، یک سری جزئیات بسیار مهم در تمپلیت کانترکت یا همان قرارداد هوشمند در‌نظر گرفته می‌شود، تا بتوان در برخی شرایط خاص، هر توکن را با توجه به جزئیات منحصر‌به‌فرد خود، به‌راحتی کنترل و بررسی کرد. زمانی که سازندگان و توسعه‌دهندگان هر توکن، مانند تتر برای نخستین بار،  قرارداد آن را روی شبکه مربوطه پیاده‌سازی می‌کنند، یک آدرس مانند آدرس عمومی حساب‌های اتریومی برای هر یک، تولید می‌شود. به بیانی روشن‌تر، اگر بخواهید رمز ارزی را مبادله کنید، باید از آدرس عمومی آن استفاده کنید.

بررسی آدرس قرارداد تتر بهترین راهکار برای تشخیص تقلبی بودن آن

هر رمز ارزی یک آدرس متمایز دارد، که مقادیر دارایی در داخل آن آدرس قرار می‌گیرد؛ یعنی تتر و کوین‌های آن، آدرس منحصر‌به‌فردی داشته و مقدار دارایی نیز در داخل همان آدرس مندرج می‌شود. بررسی آدرس هر تراکنش، ممکن است مقداری سخت‌تر از چگونگی تشخیص لوگوی usdt باشد؛ چراکه این ارز همواره بر روی چندین بلاک‌چین، قابلیت انتقال دارد. اما متداول‌ترین روش انتقال این ارز، استفاده از بستر اتریوم با Tether ای آر سی 20 است. آدرس‌های مربوط به ای آر سی 20، با پیشوند 0x آغاز می‌شود. بعدازاین حرف و عدد، تمامی اعداد مندرج انحصاراً مربوط به آدرس کیف پول هستند (یعنی در هر کیف پول این آدرس متفاوت است). یکی از بزرگ‌ترین مزیت‌های آدرس کانترکت هر ارزی، قابلیت رهگیری و پیگیری آن است. درواقع، این رهگیری می‌تواند، به‌وسیله کد هش به وجود‌آمده در تراکنش و آدرس کانترکت، صورت می‌گیرد. در ادامه برخی از محبوب‌ترین شبکه‌هایی که تراکنش‌های Tether در آن صورت می‌گیرد را، معرفی می‌کنیم:

  • شبکه ترون: TR7NHqjeKQxGTCi8q8ZY4pL8otSzgjLj6t
  • شبکه آوالانچ: 0xc7198437980c041c805a1edcba50c1ce5db95118
  • شبکه هارمونی: 0x3c2b8be99c50593081eaa2a724f0b8285f5aba8
  • شبکه سولانا: Es9vMFrzaCERmJfrF4H2FYD4KCoNkY11McCe8BenwNYB

عبارات فوق آدرس اصلی usdt است؛ به همین جهت به هنگام خرید تتر، باید به آدرس قرارداد توجه کنید؛ اگر آدرس این ارز، هر آدرسی به‌ غیر از این عبارات مندرج باشد، آن‌ گاه ارز از نوع تقلبی است.

توجه به لوگوی تتر در بررسی آدرس قرارداد آن

یکی از نکات بسیار مهمی که در فرایند بررسی آدرس کانترکت تتر، باید به آن توجه کنید، لوگوی انحصاری آن است. در حقیقت حتی زمانی که، آدرس درست به‌ نظر می‌رسد، ممکن است لوگوی انحصاری این ارز لوگوی اصلی آن نباشد. در چنین شرایطی بهترین گزینه انتخاب، قسمت آدرس قرارداد و وارد شدن به صفحه زیر است:

با دقت به جزئیات این صفحه می‌توان به‌سادگی به این نتیجه رسید، که تصویر و لوگوی usdt وجود ندارد؛ این امر یکی از اولین نشانه‌های تقلبی بودن Tether است. همچنین با بررسی مجدد صفحه، می‌توان دریافت که آدرس مندرج با آدرس واقعی این ارز، متفاوت است. تعداد اعداد درج‌شده در بخش هولدرها کمتر است، در‌حالی‌که، تعداد تتر واقعی در شبکه بلاک‌چین بسیار بیشتر از این عدد است. البته برای پیدا کردن آدرس توکن‌ها، به‌خصوص استیبل کوین‌های tether ، حتما به سایت‌ها معتبر و مورد تأیید مراجعه کنید.

کلاهبرداری تتر با مندرج کردن لوگوی تقلبی

یکی دیگر از روش‌های رایج کلاه‌برداری به هنگام خرید تتر، که امروزه افراد سودجو از آن استفاده می‌کنند، درج کردن لوگوی غیرواقعی این ارز است. همان‌طور که می‌دانید هر ارزی تنها یک لوگوی انحصاری دارد، که سرمایه‌گذاران با توجه به آن، نسبت به خریدوفروش ارز اقدام می‌کنند. لوگوی انحصاری Tether به‌ شکل زیر بوده و هر لوگویی به‌غیر‌از‌این لوگو، حتی با کوچ‌کترین تغییرات، مانند حروف بزرگ و کوچک، رنگ پس‌زمینه و… غیرواقعی است.

پیش‌بینی قیمت تتر تا سال 2030

هم‌اکنون قیمت تتر حدود 1.21 دلار است. البته توسعه‌دهندگان این استیبل کوین قصد دارند، در سال‌‌های آتی قیمت usdt و ارزش آن را ثابت نگه‌دارند. البته آینده این ارز پرطرفدار به عواملی چون شفافیت مالی، صدور ارزهای دیجیتال بانک مرکزی و مواردی از این قبیل بستگی دارد. بر اساس تحقیقات و پیش‌بینی مؤسسات و تحلیل‌گران معتبر، قیمت usdt در سال 2030 به 1.087 دلار نیز خواهد رسید؛ البته ممکن است در اثر بروز برخی اتفاقات، قیمت این ارز به 0.927 دلار هم کاهش یابد.

سخن آخر

متأسفانه با پیشرفت علم و تکنولوژی در حوزه رمزنگاری و حفاظتی ارزهای دیجیتال، افراد سودجو نیز روش‌ها و مسیرهای جدیدی برای کلاهبرداری کشف می‌کنند. این اتفاق بیشتر در رمز ارزهای باارزشی چون تتر رخ می‌دهد؛ یکی از جدیدترین راه‌های کلاهبرداری و ارائه نسخه غیرواقعی Tether، استفاده از آدرس‌های قرارداد غیرواقعی این ارزها است. در خرید usdt همواره باید به نکات گفته‌شده در مطالب بالا، یعنی لوگوی tether و همچنین درست و صحیح بودن آدرس کانترکت آن توجه کنید، تا بتوانید یک سرمایه‌گذاری پرسود و امن را از تجربه کنید. البته با ثبت‌نام در یک صرافی معتبر و ایمن، می‌توان از بروز چنین اتفاقات ناگواری جلوگیری کرد.
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.