لنوو از تبلت Tab K9/Tab One با نمایشگر 8.7 اینچی رونمایی کرد

لنوو به تازگی تبلت مقرون به صرفه Tab K9، که با نام Lenovo Tab One نیز شناخته می‌شود، را معرفی کرده است. این تبلت به یک نمایشگر 8.7 اینچی LCD با رزولوشن 1340 در 800 پیکسل و روشنایی 480 نیت مجهز شده است و نسبت نمایشگر به بدنه آن 86 درصد است.

تبلت Tab K9 از پردازنده هشت هسته‌ای مدیاتک Helio G85 بهره می‌برد و با سیستم عامل اندروید 14 و رابط کاربری Lenovo ZUI 16 عرضه می‌شود که عملکردی روان را تضمین می‌کند. لنوو وعده داده است که این تبلت را تا اندروید 15 ارتقاء داده و به‌روزرسانی‌های امنیتی را تا ژانویه 2027 ارائه خواهد کرد.

تبلت Tab K9 با 4 گیگابایت حافظه رم و گزینه‌های 64 یا 128 گیگابایت حافظه داخلی عرضه می‌شود که از طریق اسلات کارت حافظه microSD قابل افزایش است. این تبلت به یک باتری 5100 میلی‌آمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژ سریع 15 واتی مجهز شده است که تا 12.5 ساعت پخش ویدئو و 16.5 ساعت مرور وب را ارائه می‌دهد.

برای ارتباطات، این تبلت از WiFi 5، بلوتوث 5.3، GPS، GLONASS و Galileo پشتیبانی می‌کند. مدل LTE این تبلت از باندهای GSM، UMTS و LTE مختلف پشتیبانی می‌کند. از ویژگی‌های امنیتی این تبلت می‌توان به بازگشایی قفل چهره اشاره کرد، اما فاقد حسگر اثر انگشت است.

به گفته منبع، سیستم صوتی این تبلت شامل دو بلندگوی تنظیم شده با Dolby Atmos و یک میکروفون است که تجربه چندرسانه‌ای را بهبود می‌بخشد. در بخش دوربین، این تبلت به یک دوربین جلویی 2 مگاپیکسلی با فوکوس ثابت و یک دوربین پشتی 8 مگاپیکسلی با فوکوس خودکار مجهز شده است.

تبلت Lenovo Tab K9 حدود 320 گرم وزن دارد و در رنگ‌های خاکستری لونا و سبز دریایی عرضه می‌شود. در جعبه این تبلت، یک کابل USB Type-C 2.0، یک شارژر 20 واتی و یک سوزن سیم کارت قرار دارد.

هنوز اطلاعاتی در مورد قیمت و زمان عرضه این تبلت در مناطق مختلف منتشر نشده است.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.