آیفون 17 دارای 12 گیگابایت رم است، در حالی که آیفون 16 تنها 8 گیگابایت دارد

اپل سری آیفون 16 را در 9 سپتامبر معرفی می کند و شایعه جدید ادعا می کند که هر چهار مدل دارای 8 گیگابایت رم خواهند بود. در مقابل، خانواده آیفون 17 که در سال آینده عرضه می شود، به 12 گیگابایت رم می رسد.

این یک جهش بسیار قابل توجه است و ظاهراً تمام آن به هوش مصنوعی مربوط می شود – این بار ویژگی های Apple Intelligence بیشتر مبتنی بر فضای ابری خواهد بود، اما زمانی که مدل های iPhone 17 راه اندازی شوند، هوش مصنوعی بسیار بیشتری روی دستگاه خواهد بود، بنابراین نیاز برای رم بیشتر است.

گوگل قبلاً رم دستگاه‌های خود را با خانواده پیکسل 9 که در اوایل ماه جاری عرضه شد، ارتقاء داده است و حتی از بخشی از رم فقط برای برنامه‌های هوش مصنوعی و نه چیز دیگری استفاده می‌کند.

بنابراین، در حالی که اپل به طور سنتی آیفون های خود را با رم بسیار کمتری نسبت به رقبای اندرویدی تجهیز می کند، به نظر می رسد که به لطف هوش مصنوعی در سال 2025 تغییر خواهد کرد.

منبع gsmarena
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.