تبلیغات
موبایل

آنر Magic V3 در سه رنگ جهانی خواهد شد

آنر ماه گذشته گوشی تاشو Magic V3 را در چین معرفی کرد و قول داد که به زودی آن را در سطح بین المللی عرضه کند. امروز، ما فهمیدیم که این پرچمدار در سه رنگ باشکوه – سبز، مشکی و قرمز جهانی خواهد شد. Magic V3 در رنگ سفید نیز موجود است، اما منبع چیزی در این مورد نگفته است و نشان می دهد که این نسخه در انحصار چین باقی خواهد ماند.

پالت گسترده تر رنگ ها یک تغییر خوشایند نسبت به Honor است – این شرکت همچنین چهار گزینه برای Magic V2 داشت اما فقط بنفش را در صحنه بین المللی عرضه کرد.

Magic V3 دارای طراحی برجسته با جزیره دوربین هشت ضلعی است که در نسخه سبز یا مشکی رنگ خاکستری دارد. نوع قرمز، با الهام از فرهنگ و طراحی سنتی چین، دارای پنل چرم مصنوعی و قاب طلایی و همچنین طرح جزیره دوربین طلایی است.

با این حال، Magic V3 احتمالاً با مشخصات حتی بیشتر از ظاهر خود تحت تأثیر قرار می دهد – چیپست اسنپدراگون 8 نسل 3، دو صفحه نمایش OLED درخشان و ظرفیت باتری شگفت انگیز 5150 میلی آمپر ساعتی در دستگاهی با ضخامت 4.4 میلی متر در هنگام باز شدن. باید منتظر بمانیم و ببینیم وقتی بین المللی شود چقدر هزینه خواهد داشت.

تحریریه تکنولوژی چیکاو

تحریریه چیکاو؛ نبض دنیای تکنولوژی در دستان شما؛ تحریریه رسانه خبری «چیکاو» متشکل از جمعی از متخصصان حوزه فناوری، روزنامه‌نگاران تکنولوژی و تحلیل‌گران گجت‌های هوشمند است. ماموریت ما در چیکاو، فراتر از بازنشر اخبار؛ ارائه تحلیل‌های عمیق، راهنمای خرید تخصصی و بررسی‌های بی‌طرفانه است. تیم تحریریه ما با پایبندی به اصول اخلاق حرفه‌ای و دقت در صحت‌سنجی (Fact-check)، می‌کوشد تا پیچیدگی‌های دنیای دیجیتال را به زبانی ساده و کاربردی برای مخاطبان فارسی‌زبان تبیین کند. از آخرین تحولات هوش مصنوعی تا نقد و بررسی جدیدترین گوشی‌های هوشمند، تحریریه چیکاو همراه هوشمند شما در عصر دیجیتال است.
نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا