تبلیغات
موبایل

تصاویر جدید آیفون اولترا تاشو، بهترین نمای ممکن از نخستین آیفون تاشو اپل را فاش کردند

در حالی که طی ماه‌های اخیر اطلاعات و تصاویر مختلفی از نخستین گوشی تاشوی اپل منتشر شده بود، اکنون تصاویر جدیدی از نمونه ماکت (Dummy Unit) این دستگاه منتشر شده که کامل‌ترین نگاه به طراحی احتمالی iPhone Ultra یا iPhone Fold را در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌دهد.

این تصاویر که توسط افشاگر شناخته‌شده «سانی دیکسون» منتشر شده‌اند، آیفون تاشوی اپل را در حالت باز و بسته از زوایای مختلف نشان می‌دهند. بر اساس این تصاویر، دستگاه از طراحی کتابی (Book-Style) بهره می‌برد و در رنگ سفید دیده می‌شود. دیکسون مدعی است اپل ممکن است این محصول را تنها در یک رنگ عرضه کند؛ موضوعی که پیش‌تر نیز در برخی شایعات مطرح شده بود. البته احتمال عرضه نسخه‌ای با رنگ خاکستری یا مشکی نیز وجود دارد.

تصاویر جدید نشان می‌دهند دوربین سلفی نمایشگر داخلی در گوشه بالای سمت چپ قرار گرفته است. در پنل پشتی نیز شاهد یک ماژول دوربین دوگانه با چینش افقی هستیم که در کنار آن فلش LED و میکروفون قرار دارند. همچنین دکمه‌های تنظیم صدا در بخش بالایی بدنه دیده می‌شوند.

یکی از نکات جالب این افشاگری، عدم حضور دکمه Action Button است؛ قابلیتی که در نسل‌های جدید آیفون دیده می‌شود. گزارش‌ها همچنین حاکی از آن هستند که اپل برای حفظ ضخامت کم دستگاه، از فناوری Face ID صرف‌نظر کرده و به‌جای آن از حسگر اثر انگشت Touch ID برای احراز هویت کاربران استفاده خواهد کرد.

براساس شایعات، اپل قصد دارد نخستین آیفون تاشوی خود را در کنار سری iPhone 18 معرفی کند. این محصول یکی از مهم‌ترین پروژه‌های سخت‌افزاری اپل در سال‌های اخیر محسوب می‌شود و می‌تواند ورود رسمی این شرکت به بازار گوشی‌های تاشو را رقم بزند.

بازار گوشی‌های تاشو سال‌هاست در اختیار برندهایی مانند سامسونگ، هواوی و آنر قرار دارد و اپل تاکنون با احتیاط وارد این حوزه نشده است. اگر شایعات مربوط به طراحی بدون چین‌خوردگی نمایشگر، بدنه فوق باریک و استفاده از Touch ID صحت داشته باشند، آیفون اولترا می‌تواند رویکرد متفاوتی نسبت به رقبای فعلی ارائه دهد.

از سوی دیگر، عرضه احتمالی دستگاه در تعداد رنگ‌های محدود نشان می‌دهد اپل احتمالاً در نسل اول این محصول بیشتر روی کیفیت ساخت، تجربه کاربری و تولید محدود تمرکز کرده است. موفقیت این گوشی می‌تواند آینده بازار موبایل‌های تاشو را به شکل قابل توجهی تحت تأثیر قرار دهد.

اپل معمولاً زمانی وارد یک بازار جدید می‌شود که فناوری آن به بلوغ نسبی رسیده باشد. به همین دلیل آیفون اولترا می‌تواند به‌جای یک محصول آزمایشی، نخستین تاشوی کاملاً پخته و تجاری اپل باشد؛ محصولی که احتمالاً استانداردهای جدیدی را در این دسته تعریف خواهد کرد.

زهرا رضوی

من زهرا رضوی هستم، فارغ‌التحصیل مهندسی شهرسازی. اما عشق به کتاب، فیلم، سریال و تکنولوژی، مسیر حرفه‌ای مرا به‌طور کامل به سمت نویسندگی در این حوزه تغییر داده است. امروز به‌عنوان نویسنده‌ای تخصصی در زمینه فناوری، سینما و ادبیات فعالیت می‌کنم.
نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا