تبلیغات
موبایل

گلکسی A27 و ردمی 17 4G در یک قدمی معرفی گواهی‌های جدید دریافت کردند

دو گوشی جدید از سامسونگ و شیائومی در آستانه معرفی رسمی قرار گرفته‌اند. به‌تازگی گوشی‌های Samsung Galaxy A27 و Redmi 17 4G موفق به دریافت گواهی IMDA سنگاپور شده‌اند؛ اتفاقی که معمولاً نشانه نزدیکی زمان رونمایی محصولات جدید است.

بر اساس اطلاعات منتشرشده، گلکسی A27 از قابلیت‌هایی مانند پشتیبانی از دو سیم‌کارت، شبکه 5G، فناوری NFC، وای‌فای و بلوتوث بهره خواهد برد. اگرچه این گواهی جزئیات فنی بیشتری را فاش نکرده، اما گزارش‌های قبلی نشان می‌دهند که این گوشی احتمالاً به تراشه Snapdragon 6 Gen 3 مجهز شده و در یکی از نسخه‌ها با ۶ گیگابایت رم عرضه خواهد شد.

در سوی دیگر، شیائومی نیز خود را برای معرفی Redmi 17 4G آماده می‌کند. نکته جالب اینجاست که این شرکت ظاهراً از نام Redmi 16 عبور کرده و مستقیماً به سری 17 رسیده است. این گوشی به‌عنوان جانشین Redmi 15 4G وارد بازار خواهد شد.

گلکسی A27 و ردمی 17 4G یک قدم تا معرفی رسمی؛ دریافت گواهی‌های جدید سامسونگ و شیائومی - چیکاو

اطلاعات منتشرشده از اسناد FCC نشان می‌دهد ردمی 17 4G در شش نسخه مختلف شامل 4/128، 6/128، 6/256، 6/512، 8/256 و 8/512 گیگابایت عرضه می‌شود. همچنین پشتیبانی از NFC، وای‌فای و بلوتوث نیز برای این مدل تأیید شده است.

هنوز سامسونگ و شیائومی تاریخ رسمی معرفی این دو گوشی را اعلام نکرده‌اند، اما دریافت گواهی‌های نظارتی جدید معمولاً به معنای عرضه در هفته‌های آینده است.

گلکسی A27 احتمالاً یکی از مهم‌ترین گوشی‌های میان‌رده سامسونگ در سال ۲۰۲۶ خواهد بود. استفاده از تراشه Snapdragon 6 Gen 3 می‌تواند عملکرد مناسب و مصرف انرژی بهینه‌تری نسبت به نسل‌های گذشته ارائه دهد و جایگاه این سری را در بازار میان‌رده‌ها تقویت کند.

از سوی دیگر، تنوع گسترده نسخه‌های حافظه در Redmi 17 4G نشان می‌دهد شیائومی قصد دارد این محصول را برای طیف وسیعی از کاربران، از کاربران عادی تا افرادی که به فضای ذخیره‌سازی بالا نیاز دارند، عرضه کند. این استراتژی می‌تواند رقابت در بازار گوشی‌های اقتصادی را داغ‌تر کند.

اگر مشخصات فاش‌شده صحت داشته باشند، گلکسی A27 شانس بالایی برای تبدیل شدن به یکی از پرفروش‌ترین میان‌رده‌های سامسونگ خواهد داشت. در مقابل، ردمی 17 4G نیز با تنوع حافظه و قیمت احتمالی رقابتی می‌تواند گزینه جذابی در بخش گوشی‌های اقتصادی باشد.

زهرا رضوی

من زهرا رضوی هستم، فارغ‌التحصیل مهندسی شهرسازی. اما عشق به کتاب، فیلم، سریال و تکنولوژی، مسیر حرفه‌ای مرا به‌طور کامل به سمت نویسندگی در این حوزه تغییر داده است. امروز به‌عنوان نویسنده‌ای تخصصی در زمینه فناوری، سینما و ادبیات فعالیت می‌کنم.
نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا