اخبار فناوری ایرانموبایل

افزایش 2 تا 6 میلیونی هزینه رجیستری آیفون‌های مدل جدید

به دنبال پیگیری‌های صورت گرفته از سوی فعالان و فروشندگان بازار موبایل، گزارش‌ها حاکی از افزایش چشمگیر و مجدد هزینه‌های رجیستری گوشی‌های آیفون در کشور است. این افزایش قیمت در حالی رخ می‌دهد که تنها یک هفته از افزایش ۵۰ درصدی تعرفه رجیستری آیفون‌های مسافری گذشته بود.

جزئیات افزایش تعرفه‌ها

بر اساس داده‌های جدید، هزینه رجیستری گوشی‌های آیفون بین ۲ تا ۶ میلیون تومان در هفته‌های اخیر افزایش یافته است. این رشد به طور خاص در مدل‌های جدیدتر و گران‌قیمت‌تر مشهود است:

مدل آیفون هزینه رجیستری (تا قبل از ۲۵ آذر) هزینه رجیستری (جدید)
آیفون 17 پرومکس ۴۵ میلیون تومان ۷۱ میلیون تومان
آیفون 17 پرو نامشخص ۶۲ میلیون تومان
آیفون 16 پرو نامشخص ۴۶ میلیون تومان

همانطور که مشاهده می‌شود، هزینه رجیستری مدل پرچمدار، یعنی آیفون 17 پرومکس، از ۴۵ میلیون تومان به ۷۱ میلیون تومان رسیده است که نشان‌دهنده افزایش بیش از ۲۶ میلیون تومانی در دوره‌های زمانی بسیار کوتاه است.

این افزایش شدید، سایه سنگینی بر بازار واردات و قیمت نهایی این دستگاه‌ها برای مصرف‌کننده ایرانی انداخته و فشار مالی مضاعفی را به خریداران تحمی می‌کند.

تحریریه تکنولوژی چیکاو

تحریریه چیکاو؛ نبض دنیای تکنولوژی در دستان شما؛ تحریریه رسانه خبری «چیکاو» متشکل از جمعی از متخصصان حوزه فناوری، روزنامه‌نگاران تکنولوژی و تحلیل‌گران گجت‌های هوشمند است. ماموریت ما در چیکاو، فراتر از بازنشر اخبار؛ ارائه تحلیل‌های عمیق، راهنمای خرید تخصصی و بررسی‌های بی‌طرفانه است. تیم تحریریه ما با پایبندی به اصول اخلاق حرفه‌ای و دقت در صحت‌سنجی (Fact-check)، می‌کوشد تا پیچیدگی‌های دنیای دیجیتال را به زبانی ساده و کاربردی برای مخاطبان فارسی‌زبان تبیین کند. از آخرین تحولات هوش مصنوعی تا نقد و بررسی جدیدترین گوشی‌های هوشمند، تحریریه چیکاو همراه هوشمند شما در عصر دیجیتال است.
نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا