خودرو

BYD تبلتی معرفی کرد که در شاسی‌بلند جدید این شرکت یکپارچه خواهد شد

BYD به‌تازگی به جمع خودروسازانی پیوسته که وارد حوزه تولید لوازم الکترونیکی مصرفی شده‌اند. این غول خودروسازی در پلتفرم Weibo از یک تبلت اختصاصی رونمایی کرد که قرار است در شاسی‌بلند جدید زیربرند Fang Cheng Bao با نام Tai 7 یکپارچه شود.


جزئیات تبلت BYD

بی‌وای‌دی جزئیات فنی زیادی منتشر نکرده است، اما اعلام کرده که این تبلت با خودرو یکپارچه خواهد شد، قابلیت همکاری چندصفحه‌ای (Multi-Screen Collaboration) خواهد داشت و از چند حالت مختلف برای کاربردهای گوناگون پشتیبانی می‌کند.

قرار است اطلاعات بیشتری از این تبلت هم‌زمان با عرضه Fang Cheng Bao Tai 7 در سه‌ماهه چهارم سال منتشر شود. تولید این شاسی‌بلند هیبریدی دیروز آغاز شد و اولین نمونه آن از خط تولید خارج گردید.

زیربرند Fang Cheng Bao پیش‌تر مدل برقی شهری‌تر Tai 3 EV را معرفی کرده بود.


BYD در مسیر خودروسازان دیگر

بی‌وای‌دی نخستین خودروساز چینی نیست که وارد حوزه دستگاه‌های الکترونیکی کوچک می‌شود. Xiaomi از تبلت‌های خود برای یکپارچه‌سازی با سدان SU7 و اخیراً مدل YU7 استفاده کرده است. Huawei نیز فناوری موبایل خود را در مدل‌های Aito به کار گرفته و Nio تاکنون دو گوشی هوشمند عرضه کرده است.

با این حال، گزارش‌ها حاکی از آن است که Nio به دلیل فشارهای مالی قصد دارد تولید گوشی هوشمند را متوقف کند.

تحریریه تکنولوژی چیکاو

تحریریه چیکاو؛ نبض دنیای تکنولوژی در دستان شما؛ تحریریه رسانه خبری «چیکاو» متشکل از جمعی از متخصصان حوزه فناوری، روزنامه‌نگاران تکنولوژی و تحلیل‌گران گجت‌های هوشمند است. ماموریت ما در چیکاو، فراتر از بازنشر اخبار؛ ارائه تحلیل‌های عمیق، راهنمای خرید تخصصی و بررسی‌های بی‌طرفانه است. تیم تحریریه ما با پایبندی به اصول اخلاق حرفه‌ای و دقت در صحت‌سنجی (Fact-check)، می‌کوشد تا پیچیدگی‌های دنیای دیجیتال را به زبانی ساده و کاربردی برای مخاطبان فارسی‌زبان تبیین کند. از آخرین تحولات هوش مصنوعی تا نقد و بررسی جدیدترین گوشی‌های هوشمند، تحریریه چیکاو همراه هوشمند شما در عصر دیجیتال است.
نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا