هوش مصنوعی

کنفرانس مطبوعاتی CES 2025 سامسونگ: هوش مصنوعی برای همه: هر روز، همه جا!

سامسونگ در حال ساخت استراتژی موبایل خود بر محور هوش مصنوعی است. این فناوری سنگ بنای One UI 7 خواهد بود و با به‌روزرسانی‌های اخیر One UI Watch، ویژگی‌های هوش مصنوعی فراتر از گوشی‌های هوشمند گسترش می‌یابد. موارد بیشتری در راه است و به زودی درباره آن‌ها خواهیم شنید، زیرا هوش مصنوعی محور اصلی کنفرانس مطبوعاتی سامسونگ در CES خواهد بود.

CES 2025 بین 7 تا 10 ژانویه در لاس‌وگاس برگزار می‌شود. سامسونگ زودتر شروع کرده است و کنفرانس مطبوعاتی خود را برای 6 ژانویه ساعت 10 شب به وقت UTC برنامه‌ریزی کرده است. این رویداد به صورت زنده در Samsung Newsroom پخش خواهد شد.

تم کنفرانس مطبوعاتی “هوش مصنوعی برای همه: هر روز، همه جا” است. این کنفرانس توسط جونگ-هی (JH) هان، نایب رئیس، مدیرعامل و رئیس بخش DX (تجربه دستگاه) سامسونگ، رهبری خواهد شد.

پس از ارائه بزرگ، سامسونگ در طول چهار روز CES تورهای غرفه را در مرکز همایش‌های لاس‌وگاس ارائه خواهد داد (کنفرانس مطبوعاتی 6 ژانویه در سالن ماندالای بی در هتل ماندالای بی برگزار می‌شود).

البته، بیش از هوش مصنوعی وجود خواهد داشت. به عنوان مثال، در CES امسال، سامسونگ یک نمایشگر میکرو LED شفاف را به نمایش گذاشت، اولین مانیتورهای بازی OLED تخت خود را راه‌اندازی کرد و پروژکتورهای 8K جدیدی را معرفی کرد.

تحریریه تکنولوژی چیکاو

تحریریه چیکاو؛ نبض دنیای تکنولوژی در دستان شما؛ تحریریه رسانه خبری «چیکاو» متشکل از جمعی از متخصصان حوزه فناوری، روزنامه‌نگاران تکنولوژی و تحلیل‌گران گجت‌های هوشمند است. ماموریت ما در چیکاو، فراتر از بازنشر اخبار؛ ارائه تحلیل‌های عمیق، راهنمای خرید تخصصی و بررسی‌های بی‌طرفانه است. تیم تحریریه ما با پایبندی به اصول اخلاق حرفه‌ای و دقت در صحت‌سنجی (Fact-check)، می‌کوشد تا پیچیدگی‌های دنیای دیجیتال را به زبانی ساده و کاربردی برای مخاطبان فارسی‌زبان تبیین کند. از آخرین تحولات هوش مصنوعی تا نقد و بررسی جدیدترین گوشی‌های هوشمند، تحریریه چیکاو همراه هوشمند شما در عصر دیجیتال است.
نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا