موبایل

ردمی تیزر جهانی Redmi Note 15 5G را منتشر کرد

سری Redmi Note 15 که نخستین‌بار در ماه آگوست در چین معرفی شد، به‌زودی وارد بازارهای جهانی می‌شود؛ هرچند معمولاً نسخه‌های بین‌المللی با وجود نام‌های مشابه، تفاوت‌هایی با مدل‌های چینی دارند.

طی هفته‌های اخیر، فهرست شدن این گوشی‌ها در فروشگاه‌ها و انتشار چندین افشاگری نشان می‌داد که زمان رونمایی نزدیک است. اکنون ردمی با انتشار نخستین تیزر رسمی در هند این موضوع را تأیید کرد.

در این تیزر، ردمی از “108 Master Pixel Edition” برای Note 15 5G نام برده است؛ نسخه‌ای که از دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی بهره می‌برد. هنوز مشخص نیست این دوربین چه تفاوتی با دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی Redmi Note 14 دارد، اما واضح است که تمرکز بازاریابی سری جدید بر قابلیت‌های دوربین خواهد بود.

بر اساس اطلاعات فاش‌شده، Redmi Note 15 5G احتمالاً با مشخصات زیر عرضه می‌شود:

  • نمایشگر ۶.۸۳ اینچی AMOLED با وضوح +FHD

  • چیپست Snapdragon 6 Gen 3

  • حافظه ۸ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی

  • دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی به‌همراه لنز فوق‌عریض ۸ مگاپیکسلی

  • دوربین سلفی ۲۰ مگاپیکسلی

  • باتری ۵۵۲۰ میلی‌آمپرساعتی با پشتیبانی از فست شارژ ۴۵ واتی

در مقایسه با نسل قبل، این مدل نمایشگر و باتری کمی بزرگ‌تر دارد و همچنین با تراشه‌ای متفاوت به بازار خواهد آمد.

تحریریه تکنولوژی چیکاو

تحریریه چیکاو؛ نبض دنیای تکنولوژی در دستان شما؛ تحریریه رسانه خبری «چیکاو» متشکل از جمعی از متخصصان حوزه فناوری، روزنامه‌نگاران تکنولوژی و تحلیل‌گران گجت‌های هوشمند است. ماموریت ما در چیکاو، فراتر از بازنشر اخبار؛ ارائه تحلیل‌های عمیق، راهنمای خرید تخصصی و بررسی‌های بی‌طرفانه است. تیم تحریریه ما با پایبندی به اصول اخلاق حرفه‌ای و دقت در صحت‌سنجی (Fact-check)، می‌کوشد تا پیچیدگی‌های دنیای دیجیتال را به زبانی ساده و کاربردی برای مخاطبان فارسی‌زبان تبیین کند. از آخرین تحولات هوش مصنوعی تا نقد و بررسی جدیدترین گوشی‌های هوشمند، تحریریه چیکاو همراه هوشمند شما در عصر دیجیتال است.
نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا