بهبود چشمگیر سرعت اترنت در One UI 7؛ اتصالی پایدارتر از Wi-Fi!

سامسونگ ویژگی‌های بسیاری را با به‌روزرسانی One UI 7.0 بهبود بخشیده است. در حالی که برخی از بهبودهای مهم در فهرست تغییرات ذکر شده‌اند، چندین تغییر هرگز به آنجا راه نیافته‌اند. افراد در طول چند هفته گذشته آن‌ها را کشف کرده‌اند. یکی از این بهبودها، پشتیبانی از سرعت‌های بالاتر اترنت است.

اترنت چیست؟

اترنت یک استاندارد برای شبکه‌های کامپیوتری است که نحوه انتقال داده‌ها بین دستگاه‌ها را از طریق کابل تعیین می‌کند. این فناوری از کابل‌های مسی (مانند کابل‌های Cat5e، Cat6 و غیره) یا کابل‌های فیبر نوری برای انتقال داده‌ها استفاده می‌کند.

کاربرد اترنت

در مقاله‌هایی که درباره One UI 7 و گوشی‌های گلکسی S24 و S25 صحبت می‌کردند، اترنت به عنوان یک روش جایگزین برای اتصال به اینترنت به جای Wi-Fi مطرح شده است. به طور خاص:

  • سرعت بالاتر: مقاله‌ها اشاره می‌کنند که One UI 7 از سرعت‌های اترنت بالاتر (تا ۲.۵ گیگابیت بر ثانیه) در برخی از گوشی‌های سامسونگ پشتیبانی می‌کند. این بدان معناست که کاربرانی که از اتصال اترنت به جای Wi-Fi استفاده می‌کنند، می‌توانند سرعت انتقال داده‌ی بیشتری را تجربه کنند.
  • اتصال سیمی: برخلاف Wi-Fi که یک اتصال بی‌سیم است، اترنت یک اتصال سیمی است. این اتصال معمولاً پایدارتر و با تأخیر کمتری نسبت به Wi-Fi است، به خصوص در محیط‌هایی که تداخل سیگنال Wi-Fi زیاد است.
  • آداپتور اترنت: برای استفاده از اترنت در گوشی‌های سامسونگ، به یک آداپتور USB-C به اترنت نیاز است. این آداپتور به پورت USB-C گوشی متصل می‌شود و یک پورت اترنت استاندارد را فراهم می‌کند.

One UI 7.0 از سرعت‌های اترنت ۲.۵ گیگابیت بر ثانیه در تلفن‌های منتخب سامسونگ پشتیبانی می‌کند

مشخص شده که سامسونگ با به‌روزرسانی بتا One UI 7.0، سرعت اترنت را در گلکسی S24 از ۱ گیگابیت بر ثانیه به ۲.۵ گیگابیت بر ثانیه افزایش داده است. این تغییر توسط یکی از کاربران Reddit مشاهده و تصاویری از سرعت‌های بالاتر، آداپتور اترنت مورد استفاده و تصاویر صفحه نمایش دو گلکسی S24 اولترا (یکی با One UI 6.1 و دیگری با One UI 7.0) را منتشر کرده است.

به گزارش منبع، آداپتور اترنت مورد استفاده آن‌ها، آداپتور SABRENT USB C به اترنت LAN ۲.۵ گیگابیت بر ثانیه است. این کاربر Reddit ادعا کرد که گلکسی S24 اولترای مادرش که One UI 6.1 را اجرا می‌کند، با همان آداپتور اترنت یا سرعت را محدود می‌کند یا اصلاً کار نمی‌کند.

این تنها یکی از معدود بهبودهایی است که سامسونگ با One UI 7.0 معرفی کرده است. به هر دلیلی، اگر می‌خواهید به جای Wi-Fi 6E/Wi-Fi 7 از اتصال اترنت با گلکسی S24 خود استفاده کنید، اکنون می‌توانید سرعت‌های بالاتری را تجربه کنید.

امیدواریم این بهبود برای همه گوشی‌ها و تبلت‌های گلکسی سازگار با One UI 7.0 که دارای پورت USB 3.2 Gen 1 Type-C هستند نیز ارائه شود. اکثر گوشی‌ها و تبلت‌های گلکسی دارای پورت USB 3.2 Gen 1 Type-C هستند.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.